En dan doe je zo je best ;-)

De ouders van Thomas zijn gezellig op visite. Nadat we een lekker stukje zelfgemaakte (voor de tweede keer in mijn leven!) appeltaart hebben gegeten, besluiten we om even naar onze trouwlocatie te rijden. Omdat de locatie zich vlakbij het bos bevindt gaan we daarna een kleine wandeling maken. Het is een hele koude dag, maar dat is juist wel heel erg lekker zo tussen de bomen.

Nadat we aan het eind van de dag bij ons thuis hebben gegeten, maken de ouders van Thomas zich klaar om weer naar huis te gaan. De blik van m’n schoonvader valt op het pianoboek met sinterklaasliedjes en vraagt me of ik daar nog even uit wil spelen. Tuuuurlijk. Ik heb niet veel geoefend met deze bladmuziek (hoe vaak speel je nou sinterklaasliedjes als je geen kinderen hebt?), dus ik moet goed m’n best doen om zo min mogelijk foutjes te maken. Dat ging bijna goed.

Terwijl ik de toetsen – zo goed mogelijk- in druk voor het stukje ‘hoe huppelt zijn paardje het dek op en neer’ krijg ik de opmerking: “nou, dat is eerder een mank paardje.” HAHA, bedankt, bedankt.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    7 december 2020 / 8:50 am

    In gemankeerde coronatijden is het juist heel goed om een mank sints paardhuppeltje op te voeren, uitstekend aangepast! 🙋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge