Kerst, Christmas en Noël – 10 mini-anekdotes

1 – Thomas kijkt voetbal en ik ben op de bank een boek aan het lezen. “Ga je die wedstrijd afkijken?” Vraag ik zonder op te kijken van mijn boek. “Ehhh já!” Zegt Thomas lachend. Dan kijk ik naar de tv. 87:31. Aah, het is nog maar 2 min, haha. #tijdgingsnellerdanikdacht (Dorinde)

2 – Ik heb een nieuwe irritante gewoonte ontwikkeld. Wanneer ik op de wc zit, zet ik automatisch m’n voeten tegen de muur, zodat mijn tenen omhoog ‘krullen’ (zie je het voor je?). Het zit niet echt lekker, maar ik ben dan toch te lui om m’n voeten te verplaatsen hahaha. (Dorinde)

3 – Ik heb een nieuwe tic: een paar keer per dag gluur ik door het glas van onze tussendeur, dat uitzicht geeft op de deurmat. Een soort paaseitjes zoeken, maar dan met kerstkaarten. #Zogezellig #lovekerst (Laura)

4 – Ons vloerkleed heeft rafeltjes waar de robotstofzuiger niet zo’n fan van is. Daardoor was het best veel werk om ‘te stofzuigen’; eerst het kleed ‘afzetten’ met spullen. Totdat ik het kleed een stukje ging oprollen. Haaaa! #stofzuigenisweertop #gorobot #blijmetkruimels (Dorinde)

5 – “Hey Google, zet de kerstboom aan.” #nieuwspeeltje #nuhoefikechtdebanknietmeeraf (Dorinde)

6 – Vanavond is het kerstavond en gaan we heerlijk sushi bestellen! Op een schaal van 1 tot 10 is het vast niet heel kerstig, maar niemand hoeft dit natuurlijk te weten 😉 (Laura)

7 – Ik heb inmiddels al een paar maanden kerstmuziek opstaan en ik ben er bijna wel klaar mee. (Zeg ik dit echt?!) Gelukkig is het daarna tijd voor de #top20000 #zoveelzinin! (Laura)

8 – Vijf minuten na mijn fantweet over de robotstofzuiger loopt hij vast op een kattenbakkorrel. #nobodyisperfect (Dorinde)

9 – Stel hè, je hebt net één kerstkransje op. Je wilt er eigenlijk nog één, maar je neemt dan heel verstandig nog een halve. Op de een of andere manier brokkelt die andere helft dan ook heel makkelijk af en ineens is de tweede ook op?!?! Dit is uiteraard maar een casus, hè. (Laura)

10 – Love Actually, je hebt het al 1000 keer gezien en nog steeds krijg je giechelbuien om Hugh Grant wanneer hij heel awkward naar Nathalie zwaait en dan “pathetic” mompelt. #kerstavond (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    25 december 2020 / 8:36 am

    Zelfs in het hebben van een tic zijn jullie solidair: tenen tegen wcmuur—tig keer staren naar deurmat. Tweelingtic…
    En de robotstofzuiger ‘tict’ lustig mee in onhandigheid😝
    Gezellige kerstdagen met veel chocola, top 2000, Hugh Grant en ‘hee geGoogle’…. 🙋‍♀️🙋‍♂️❤️💚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge