Quarantaineblogs, mondelingworstelingen en wortels in je oren – 10 mini-anekdotes

1 – Ik heb deo op het tapijt in mijn werkkamer gespoten om de muffe lucht te maskeren. Het ruikt nu een beetje naar de Droomvlucht. #Efteling #Eftelingfan (Laura)

2 – Zelfs de katten hebben een lockdown. #verstoptindekast (Dorinde)

3 – Van Thomas heb ik oranje earplugs te leen gekregen, super fijn! Ze liggen nu op de salontafel en Daan vindt ze op worteltjes lijken, hahaha. (Laura)

4 – Het is weer quarantainetijd wanneer je jezelf ‘s avonds de vraag stelt of je wel al naar buiten bent geweest vandaag. (Gelukkig wel!) (Laura)

5 – (Gefilmde) Franse mondelingen nakijken: het beschrijven van plaatjes, in dit geval personages. Leuk hoe ze creatief ‘ogen’ proberen te vertalen in het Frans: “euyes”, “oock”, “les… eh.. ógèn.” (Laura)

6 – Volgende keer ga ik stiekem eerst zelf de aflevering kijken zodat ik de tweede keer als we samen kijken ook eens alles weet. #slimstemens #vriendweetalles (Dorinde)

7 – Less is more! #éénpakjeonderdeboom #beetjekarignog (Dorinde)

8 – Mijn rekenmachine ligt naast mijn telefoon. (Als docent Frans gebeurt dat natuurlijk wat minder vaak dan Dorinde, die docent wiskunde is). Ik heb zojuist geprobeerd WhatsApp te openen op mijn rekenmachine. (Laura)

9 – Vanmorgen had ik bijna chilipoeder in m’n Brinta gegooid in plaats van kaneel. #nogevenwakkerworden #zalmetchilipoedergoedlukken (Dorinde)

10 – De kerstlampjes in de voortuin zien er niet al te best meer uit. Volhouden jongens! #nogeenpaardagentotkerst #slechtebatterijen (Dorinde)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    18 december 2020 / 8:44 am

    Van tapijtdeo naar katslockdown en via oranje dovers even naar buiten om vervolgens nietfranse woordjes te lezen, dus dan maar slimmer mens worden en 1 pakje tellen op de rekenmachine, tja, dan strooi je dus chili in de brinta, waar de lampjesbatterijen van schrikken… Wat een week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge