Efteling(stress) – 13 jaar samen!

Het is zondagavond en we liggen in bed. Morgen heeft Daan een dagje vrijgenomen: we zijn op 20 september (verjaardag van Daan z’n zus) dit jaar 13 jaar samen en dat vieren we met een dagje Efteling!

Om alvast alles ‘klaar te zetten’ voor de dag, wil ik alvast een screenshot maken van de QRcodes van de tickets.

Met corona moet je een tijdslot reserveren en die heb ik snel te pakken. Met de mail met onze tickets (via Actievandedag) heb ik echter minder succes. De mail kan ik vinden, maar ik zie nergens een QRcode.

Daan ligt inmiddels al lekker te slapen en ik krijg het een beetje warm van mijn zoektocht. Ik open de mail opnieuw en zie dat ik onderaan op een link moet klikken. “Reserveer nu eerst nog uw dag. Let op, de dagen zijn niet onbeperkt beschikbaar, dus wees er snel bij.” Mijn hart begint sneller te kloppen: we gaan over 10 uur al… als dat maar goed gaat.

Wanneer het scherm zich opent, zie ik dat ik 20 september niet meer kan aanklikken. NEEEEEEEE. Dramatisch maak ik Daan direct wakker. “Ik denk dat de Efteling niet gaat lukken morgen!”

Arme Daan, nog moe van de slaap, vraagt rustig wat er aan de hand is. Ik leg uit dat ik de mail niet goed gelezen heb en dat ik direct doorgegaan ben naar de Efteling site voor een tijdslot en een parkeerticket, maar dat ik geen geldige entreeticket op datum heb gekozen. (Ik dacht dat dit net als met de Albert Heijn een eenmalig geldige code zou zijn, niet op datum…)

Daan zegt dat ik rustig moet gaan slapen en dat het heus wel goedkomt. Ik voel aan alles dat ik nu niet kan rusten… Niet voordat ik op mijn laptop de mail even goed heb uitgezocht. Hop, uit bed!

Ik loop alles na en concludeer dat ik inderdaad echt niet compleet ben met mijn tickets. In my defence: de mail had wel duidelijker kunnen zijn.

Daan zegt lief: “we kunnen altijd nog een klompenpad gaan doen en dat we dan volgende week gaan.”

Op maandag ben ik vrij nerveus in de auto: het zal toch wel lukken…

Bij de Efteling gaan we naar de servicebalie, waar alles gelukkig helemaal goedkomt. (De datum van actievandedag is blijkbaar minder belangrijk dan het geldige tijdslot van de Efteling).

Ik bedank de medewerker extreem enthousiast en app een foto (zie blog) van ons naar Dorinde: het is gelukt!!

Met 14 jaar samen graag weer een wat rustigere aanloop… 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    21 september 2021 / 7:13 am

    Wat een stress, wat een moeite, wat een paniek… Soms dat getal 13? Maar het was toch heus geen vrijdag..
    Alles sal reg kom en alles kwam reg en jullie parelend lachende snoeten op de foto zeggen alles: EFTELING! Gefeliciteerd met 13‼️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge