Efficiënte aankoop

Inmiddels ben ik ruim 32 weken zwanger en dat begin ik een beetje te merken in mijn rug, m’n schouders en m’n nek. Het valt echt héél erg mee, maar toch vind ik het wel lekker om af en toe van houding te veranderen. “Kun je niet op die fitnessbal zitten?” Vraagt Thomas. We hebben er op zolder nog eentje liggen en Thomas pakt hem erbij. Hij is leeg, dus we proberen hem met een grote fietspomp op te pompen. Het lukt helaas niet helemaal (lees: totaal niet) dus pakken we er een klein fietspompje bij. Dit werkt wel gelukkig! Het duurt alleen een stúk langer haha.

Wanneer de bal is opgepompt, ga ik erop zitten. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Goh, op deze manier kan ik drie keer bouncen voordat hij weer leeg is. Het ventieldopje is nergens te vinden, dus we besluiten om op marktplaats te kijken. “Deze staat er voor €2,50 op!” Het is slechts een dorp verderop, dus Thomas gaat, lief als hij is, hem wel even voor me halen.

Wanneer deze bal in huis is, ga ik er weer op zitten. Goh. Mijn knieën zitten in mijn nek, hahaha. Deze bal is overduidelijk niet bedoeld voor mensen van mijn lengte. Wel merk ik dat de beweging heel fijn is, dus ik wil er eigenlijk toch nog wel eentje. Hmmm.

Ik zoek verder op internet en vind er eentje die morgen al bezorgd kan worden. Eentje die prima past bij mijn lengte en ook die van Thomas. Perfect. “En er zitten twee ventieldopjes bij!” Kunnen we die eerste van ons ook mooi compleet maken.

Tevreden zit ik nu regelmatig op mijn bouncebal. We hebben er inmiddels drie in huis, dus die andere twee gaan weer op marktplaats. Maar mócht je er toevallig ook eentje zoeken (een kleine, die van mij is nu 75 cm), dan hebben we die hier liggen haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    10 januari 2022 / 8:40 am

    Dus driemaal was scheepsrecht voor baby en jij lekker konden bouncen? Ik ken de fitnessbal als buikligplek ter verlichting van rugherniapijn. Denk dat noch baby noch jij buikligging prettig zou vinden…
    Heel ontspannen bijna al laatste loodjes gewenst💕.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge