Efficiënt inpakken

Wekelijks de boodschappen online bestellen en vervolgens ophalen, voor mij hoeft het nooit meer anders! We hebben mazzel dat de supermarkt vlakbij is, ik denk dat ik gemiddeld ongeveer 10 minuten bezig ben om van huis weg te gaan, de boodschappen te halen en weer terug te rijden. Top!

Bij het ophalen worden je boodschappen op verschillende manieren aangeleverd. De koelkast en diepvries spullen worden in recyclebare tasjes geleverd. Ook staan er vaak 1 of 2 kratten, eentje met ‘kwetsbare’ producten zoals groente en fruit. De andere bestaat uit producten zoals rijst en blikken, etc. Althans, ik dacht in ieder geval dat de indeling zo gemaakt was. Totdat Thomas het volgende verhaal vertelde.

“Zo, hier nog een tas, alstublieft.” De medewerker geeft hem aan Thomas die hem vervolgens in de auto legt. “En dit is de laatste!” Thomas krijgt een krat aangereikt met daarin één mini kruidenpotje met saffraan. Wauw, een héél krat voor een product van 10

cm, hahaha. Gelukkig hoef je niet alle kratjes mee te nemen en kun je dus prima overscheppen. Maar toch… wát is de theorie hierachter? 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    8 februari 2021 / 8:29 am

    Wee je gebeente als je niet ALLES wat blik pot glas is in een krat stopt, ook als het om 1 ieniemienie potje gaat—zal de strenge winkelmanager zijn personeel geïnstrueerd hebben. Regels blijven regels, ook als ze onzinnig zijn. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge