Eerste werkdag

Nét voor de Corona tijd ben ik* aangenomen bij mijn nieuwe baan. En pas deze week, na ruim drie maanden, ga ik voor het eerst een dag naar kantoor. Mijn collega’s heb ik digitaal al veel gesproken, maar pas vandaag kan ik ze laten zien dat ik wel degelijk een onderlichaam heb, haha.

Wanneer ik parkeer en het terrein oploop, zie ik dat ik mijn handen moet desinfecteren. Ik druk op het pompje, maar er komt helemaal niks uit. Hmm. Ik doe het nog een keer, maar concludeer dan dat hij leeg is. In de verte komt er een man aangelopen, dus ik besluit om demonstratief met mijn handen te wrijven. Zo, op mijn eerste dag maak ik tenminste geen verkeerde indruk. De man komt dichterbij en dan zie ik wat hij vast heeft: een nieuwe fles met desinfectiespul. Ah. Tot zover mijn show met het handen wrijven, haha.

*Inspiratiebron: Thomas

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 juni 2020 / 7:09 am

    Ha ha, handenwrijvende start! Ontmaskering volgde als straf op de ‘zonde’. (maar Thomas kan altijd zeggen dat ie echt het allerlaatste drupje desinfectie eruit perste😖, goed begin van lijfelijk aanwezige nieuwe baan!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge