Een unieke Koningsdag

Dat Koningsdag 2020 een unieke dag zou worden, dat wisten we allemaal. Ik had echter niet kunnen voorzien dat het voor mij nóg een stapje gekker zou zijn.

Zondag ben ik met Dorinde een rondje gaan skeeleren. We spraken op een bepaald punt af en skeelerden naar het volgende dorp. Het was lekker weer en we kwamen veel fietsers en wandelaars tegen. Onderweg stopten we bij een collega van Dorinde waar we even gezellig kletsten over de vakantie.

Op een bepaald moment zag ik twee bekende mensen aan komen lopen. Mijn buren, hoe toevallig! Ze vertelden dat ze een rondje aan het lopen waren en ik grapte dat we ze wel zouden inhalen met skeeleren.

Na nog een tijdje gekletst te hebben met de collega, begonnen we aan de terugweg. We skeelerden op een landweggetje tussen de weilanden en in de verte zag ik de buren lopen.

Ik kom al jaren op dit weggetje en weet dan ook heus wel dat er twee veeroosters in de weg zitten. Met de collega van Dorinde hebben we het dan ook gehad over de manoeuvres die we moeten uitvoeren om over het veerooster te gaan. Ik weet dan ook niet wat me vervolgens bezielde door er gewoon recht op af te skeeleren…

Hier zit ik dan, Koningsdag 2020, met twee slecht functionerende armen. Ondanks de pijn kan ik toch wel een beetje grinniken om de situatie. Zo dom gewoon, haha. Daan helpt me fantastisch en ook Dorinde kwam nog even langs om een klusje te doen. Mocht je het je afvragen: deze blog ‘typ’ ik nu ook met behulp van Dorinde. Gelukkig gaat het met mijn eigen handen inmiddels weer een stuk beter. Ik verwacht dan ook dat ik over een paar dagen weer mijn eigen blog kan schrijven!

Ondanks alles heb ik een fijne Koningsdag gehad, ik hoop jullie ook!

P.s: De beschermers zijn inmiddels besteld ;-).


Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Omarij
  28 april 2020 / 7:23 am

  Ja maar hoe dééd je dan op de roosters?
  Handstand? Wat een stoere actie van jullie twee om zo’n eind te skeeleren! Helaas, veeroosters zijn te gaterig skeelerongeschikt. Beterschap!

 2. Omarij
  28 april 2020 / 7:24 am

  P.S. leuke foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge