Dit heb ik (helaas nog steeds niet) nog nóóit gezien!

Daan en ik zijn op de terugweg van onze vakantie (een paar nachtjes weg in eigen land, heerlijk!) en we rijden op de snelweg. We zijn eerst nog onderweg naar Dordrecht, omdat ik daar tijdens het tweede vrijgezellenfeest van Dorinde een héle leuke kringloopwinkel had gezien!

We zijn vrolijk aan het napraten over deze leuke vakantie. Ondertussen lees ik in mijn boek (ik ben De Zeven Zussen weer aan het oppakken, nu halverwege de derde!) en het is een erg gezellig sfeertje. Plotseling schiet Daan keihard in de lach. Ik kijk hem verbaasd aan en hij zegt: “je raadt nooit wat ik net zag toen ik die auto inhaalde!” Ik ‘duik’ direct in de zijspiegel, maar ik kan het net niet zien. “Die vrouw is haar tanden aan het poetsen!” Daan doet haar na en maakt daarbij wilde gebaren met zijn linkerarm.

Hahahaha. Ik heb meteen zoveel vragen aan haar. Helaas ging ze niet mee naar Dordrecht en zal ik nooit weten hoe dit in vredesnaam een goed idee zou kunnen zijn, hihi. (Ik ben wel super leuk geslaagd trouwens! Ik heb weer allemaal Efteling tonnetjes kunnen kopen, hihihi).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    17 augustus 2021 / 7:44 am

    Top! De enige echt goede reden om een stad te bezoeken is nou net die ene aantrekkelijke winkel en er dan ook nog in slagen precies die hebbedingetjes te scoren die je graag wilde hebben… nou hè! Met als bonus een breed grijnzende echtgenoot vanwege een absurde actie in een ingehaalde auto…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge