De wasmachine

“Hoe bedoel je, het past niet?” Na een lange verhuisdag zijn we met de laatste loodjes bezig, waaronder het verplaatsen van de wasmachine. Ons huis is ontzettend mooi en we zijn heel blij met hoe het er uitziet, maar op zolder is er wel iets ‘unieks’ aan de hand. “Wow!”, “Waarom in godesnaam?!”, “Hoezo?” Slechts een greep uit de reacties die mensen ons geven wanneer ze op zolder komen. Geheel terecht, want er staat een enórm apparaat precies naast het trapgat, midden op de zolder. De unit zorgt ervoor dat het in ons huis overal lekker warm (en radiatorvrij!) is, maar is helaas ook de schuldige die ervoor zorgt dat de wasmachineverhuizing uiterst onsoepel verloopt op het moment.

“Onze wasmachine is te dik, hij past niet langs de unit! We komen zo’n drie centimeter te kort… Mijn roze verhuiswolk wordt even iets minder donzig. Nooo, en het ging zo goed! Betekent dit dat ik de komende week mijn was weer bij mijn moeder moet brengen? 

Één scène later staan we onze mannen aan te moedigen. “Nog een klein stukje!! Jaaa!” Nadat ze de behuizing van de geiser erafgehaald hebben, blijft er nog een klein knopje over waar ze de wasmachine toch echt overheen moeten tillen. Met hun laatste kracht lukt het ze uiteindelijk!

Een scène later staat de wasmachine lekker te ronken. En dat je daar dan ook echt zielsgelukkig mee bent op dat moment. Terecht, toch?

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  28 september 2017 / 8:28 am

  Wis en waarachtig TERECHT! Dit heet een KRACHTTOER. Ik heb dat joekel van een warmte-apparaat met eigen ogen gezien. Ontzag!!!
  Duimen dat de wasmachine jaaaaaren meegaat, want stel….

 2. Mama
  28 september 2017 / 8:50 am

  Tja, noeste arbeid wordt beloond gelukkig, en vele handen maken licht werk.
  Succes, mevrouw Helderder!

 3. 28 september 2017 / 6:08 pm

  Dat is nou echt zo’n genietmomentje waarop je opeens iets weet te waarderen wat anders eigenlijk heel normaal is. Geniet van je wasmachine! 😉
  Romy schrijft over.. Over klein leed en groot geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge