De Bazar

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke tent in Amsterdam waar je voor niet al te veel geld heerlijk kunt eten, dan kan ik De Bazar echt aanraden! De locatie is top, midden op de Albert Cuypmarkt. Het restaurant is heel kleurrijk ingericht en de gerechten op de kaart komen bijna allemaal uit Noord-Afrika of het Midden-Oosten. We gingen dan ook niet voor een biefstukje daarheen. Wat heb ik daar gegeten?

Voor

We hadden een gedeeld voorgerecht met Turks brood en lekkere tappenades: houmous, hartige hangop, auberginespread en tomatensalsa. Daarbij hadden we een dolma (gevulde wijnbladeren met rijst) en een filodeegpakketje met feta. Heerlijk!

Hoofd

Ik koos voor een vegetarisch gerecht, dat doe ik vaker in restaurants. Ik kreeg een flink gevuld bord met rijst, falafel, geroosterde paprika, portobello, veldsla, aardappeltorentjes, artisjok en bladerdeeghapjes. Lekker veel variatie op het bord, daar hou ik wel van.

Na

Ook nog een nagerecht! We deelden een appeltaart en dronken een kopje thee en cappuccino.

Ik ben hier al een paar keer geweest, maar ze hebben me nog nooit teleur gesteld! Voor een hoofdgerecht betaal je ongeveer €12,50. Niet slecht, toch?

Heb jij wel eens op de Albert Cuypmarkt gegeten?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge