Dagje Skeveningen!

“Dor, blokkeer 17 juni in je agenda. Ik heb een verrassing geregeld!” Jottem, dit zijn de betere zinnen in het leven. Ik ben nog niet afgestudeerd en mijn verjaardag is pas in november, dus ik zag een verrassing helemaal niet aankomen!

De afgelopen drie weken probeerde ik uit te vogelen wat we zouden kunnen gaan doen. “Moet ik schoenen aan waar ik lang op kan lopen? Kan ik een jurk aan? Moet ik oordoppen mee? Maakt het uit wat voor weer het wordt?” Ik kwam er niet achter, afwachten dan maar.

Het werd een dagje Scheveningen! We hebben heerlijk rondgewandeld op de boulevard en dronken een veel te duur drankje bij een strandtent. We aten tapas bij een restaurantje aan zee (brood met tapenades, Spaanse kaas, nacho’s, bitterballen, mosselen, peper-roomkaas kroketjes, kaas-spinazie kroketjes en dadels met bacon. NOM). Erna even uitbuiken op het strand. Naast ons zat een gezinnetje. Moeder en kinders zaten op een kleedje op het strand, terwijl papa prinsheerlijk in de buggy zat. Hij keek erbij alsof het de normaalste zaak was, haha. Goede tip voor alle ouders dus! En toen was het tijd voor de verrassing 🙂

(3 uur later)

Iedereen die hem nog niet gezien heeft, raad ik echt aan om hem te gaan bewonderen! Voor mij was het de tweede keer dat ik de musical The Lion King heb gezien en het was wederom fantastisch! De zaal was niet helemaal vol, dus we schoven na een paar minuten lekker door naar een beter plekje. Het decor is prachtig in elkaar gezet en vanaf elke plek in de zaal is van alles te zien. Echt de moeite waard!

Mijn weekend kan niet meer stuk, ik hoop dat jij dat na jouw weekend ook kunt zeggen! Ben jij wel eens bij een musical geweest?

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. gerdiemar
  18 juni 2017 / 8:41 am

  Wat een grandioze verassendste verrassing! ‘We’, dat zijn jouw vriend en jij?
  The Lion King…alleen al dat beroemde lied en dat na een stranddag en dat na copieuze happen en hapjes.
  Volgens mij heb ik in 2004 The Lion King gezien, ook in Scheveningen.
  En ik ben ooit naar The Fantom of the Opera geweest en naar Soldaat van Oranje. Best veel voor iemand die geen fan van musicals is (ik)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge