Daar gaat je zelfvertrouwen..

Ondanks dat we in 2023 amper een blog hebben gedeeld, hebben we wel af en toe momenten opgeschreven waar we ooit nog iets over konden bloggen. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want mijn geheugen is echt wel anders dan tien jaar geleden, haha.

In de periode dat Marthe net begon met hapjes, was ik lekker bezig met het zelf bereiden van die hapjes. We gebruikten ook wel af en toe een potje, maar het had niet onze voorkeur (en belangrijker nog: ook niet die van Marthe). We hebben een babycook die eten kan stomen én fijnmalen, ideaal. Je kunt er gewoon enkele groentes in gooien, maar je kan er ook ‘maaltijden’ van meerdere ingrediënten mee maken. Op google kun je genoeg inspiratie vinden.

Zo kwam ik toen een artikel tegen waarin stond: “Er kan eigenlijk niets misgaan bij het bereiden van een aardappel in de babycook”. Kijk, dat zijn de berichten die je graag leest. Ik weet ook nog goed dat ik daarna heel beteuterd zat te kijken naar de derrie die ik voor Marthe had gecreëerd. Super melige, ongare aardappel, wél lekker fijngemalen.

Wanneer baby 2 straks toe is aan hapjes zal ik nog eens een poging wagen ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    1 april 2024 / 7:51 am

    Babycook– nooit van gehoord, toch ‘s googlen. Zo te lezen is de Cook aardappelonvriendelijk.
    Tenzij de aardappel onvriendelijk was voor zichzelf en die dag een getsiederrieprutbui had.
    Mooi dat herkansing bestaat en dat baby 2 tzt een koninklijk pieperpureetje voorgeschoteld zou kunnen krijgen🌞. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge