Daan en Laura kopen een voordeur

“Meet jij het effe op?” Daan gaat met een rolmaat in de weer. “201,3 bij 83 cm.” We vinden het vrij random, maar onze voordeur heeft toch echt deze maten. De voordeur heeft het door de verbouwing inmiddels bijna begeven en hij ziet er echt niet meer uit. Tijd voor een nieuwe! Via onze aannemer hebben we gehoord dat Skantrae een fijne deurenzaak is. De prijzen zijn aan de hoge kant (wisten we), dus we besloten om toch ook nog even op de site van de Praxis te kijken.

“Ooo kijk, dit is meant to be! 25% korting op voordeuren!” Op de één of andere manier hebben wij heel vaak dit soort mazzeltjes en we besluiten dat we maar lekker voor een Praxis deur moeten gaan.

Op de site kiezen we een leuke uit. De maat blijkt uiteindelijk 201,5 cm bij 83 te zijn. In totaal zijn er maar weinig maten, dus met deze decimalen durven we het aan! “Hij is echt superleuk, dit wordt hem hoor! Oh…. hij is niet beschikbaar.” Na even met de winkel gebeld te hebben, blijkt dat we inderdaad langs moeten komen voor dit exemplaar. We vinden deze toch echt het leukst, dus we stappen in de auto.

Bij de Praxis aangekomen, gaan we met een verkoper om tafel. De voordeur die wij willen, blijkt toch wat lastig te zijn en we moeten een paar keer met de verkoper meelopen (van computerscherm naar deuren, naar collega). ‘Onderweg’ naar het volgende gangpad zien we een andere, hele mooie deur. “Zullen we deze anders doen? – Ja, we doen deze.”

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  1 juli 2021 / 7:09 am

  Doen we deze….
  Maakt nieuwdgierig, deze.
  Lange levertijd? Zelf deur afhangen? Brievengleuf in deur? Raam erin? Raam met spijlen erin? Goede inbraakvrije slotencombinatie!? Eikenhout, deze?
  Deze!

 2. Gerdiemar
  1 juli 2021 / 7:11 am

  NieuwSgierig, i.p.v nieuwDgierig. Hè hè…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge