Bloemen in huis

Soms komt mijn vriend thuis met een bosje bloemen, zo lief vind ik dat! Zo ook vandaag. We liepen naar huis vanaf het station, toen hij plotseling stopte bij een bloemenzaakje. “Even wat bloemetjes kopen!”. Zelf denk ik er niet direct aan om bloemen te kopen voor in huis, dus dan vind ik het des te leuker als hij daar spontaan mee komt. We kochten een bosje met oranje gerbera’s. Sinds kort heb ik wat kleine vaasjes in huis, gerbera’s zijn ideaal om die vaasjes daarmee op te vullen!

In de woonkamer hebben we nu drie kleine vaasjes met gerbera’s staan. Op de achtergrond zie je nog een grote vaas met een mooie groene plant staan. Ik durf even niet te zeggen wat voor plant dat is, haha. Mijn vader mag dan een bioloog zijn, zelf moet ik soms nog wat oefenen op dat vlak. Working on it!

In de woonkamer staat een bosje met gekleurde rozen. Daarnaast hebben we in de keuken nog een basilicumplantje en een tomatenplantje staan. Zeker nu het wat lekkerder weer begin te worden, vind ik het echt fijn om naar buiten te gaan. Dat kan natuurlijk niet altijd, dan is het heel fijn om wat groen en kleur in huis te halen. Ik vind het leuk om te merken dat me dit vroeger totaal niet boeide, terwijl ik daar nu echt van kan genieten. We worden oud ;-).

Heb jij altijd bloemen en planten in huis? Heb je een favoriet?

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    18 mei 2017 / 7:59 am

    Word je oud? Ja, doen! Minstens honderd. Mèt bloemen. Tegen die tijd weet je wel hoe je plant heet.
    Een veldboeket is het allermooiste, eentje met van die sprietige bloemen. Weet ook niet hoe zuks heet.
    In de tuin ben ik verliefd op de gouden regen…begint nu zijn bloemblaadjes los te laten, wat tot een geel tapijt over het gras leidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge