Bijzondere bevallocaties

Wanneer je bijna uitgerekend bent, kun je bijna niet anders dan constant nadenken over de bevalling en de periode erna. Dat gaat gewoon vanzelf πŸ˜‰. Dat anderen er ook zo mee bezig zijn, daar had ik dan weer niet zoveel rekening mee gehouden. Zo kreeg ik van de week al twee appjes van vriendinnen die over mijn bevalling hadden gedroomd. En hoe, hahaha!

Zo appte een vriendin: β€œIk heb vannacht gedroomd dat de bevalling begonnen was Dor, en dat moest en zou in de schuur gebeuren. En toen Laura vroeg waarom dan in de schuur zei je: β€˜dat is gewoon echt m’n safe space’. Het beeld er bij was ook vreemd, Laura en ik stonden in de deuropening (van de schuur), Thomas was in geen velden of wegen te bekennen en jij had je tussen twee fietsen in gepropt.” HAHA! Lijkt me zeer comfortabel.

Een andere vriendin appte me een paar dagen later met ook al zo’n bijzonder verhaal. Zo scheen ik mijn bevalling gepland te hebben in de HEMA, op de rookworstenafdeling. Ook daar had ik publiek van mijn vriendinnen.

Op zich heb ik beide locaties niet per se in de planning staan, maar je weet het natuurlijk maar nooit ;-).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    2 maart 2022 / 8:09 am

    Vriendinnenhorrorbevallingsdromen! Gelukkig dat het ver-van-je-beddromen van anderen waren en jij alleen maar hoefde te gniffelen over het lieve doch bizarre nachtelijk vriendinnenmeeleven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge