Better safe than sorry

Sinds het begin van de coronacrisis ben ik veel minder onderweg met de auto, zéker nu ik vooral op de fiets naar mijn werk ga. Het is daardoor ook al even geleden dat ik in de file heb gestaan.

We zijn al eventjes onderweg naar de ouders van Thomas als we de matrixborden aan zien gaan. De auto voor ons doet zijn alarmlichten aan om te waarschuwen voor de naderende file. Ik kijk naar Thomas, hij is tenslotte aan het rijden, en het valt me op dat hij niet van plan is om de lichten aan te doen. Ik druk snel op het knopje om ook naar onze achterburen te seinen. Op zich kunnen ze het prima zien op de matrixborden, maar better safe than sorry. Vervolgens kijk ik in mijn spiegel. Thomas kijkt me aan en begint hard te lachen. Achter ons is het helemaal uitgestorven. Dit was dus wel heel safe, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    19 april 2021 / 7:10 am

    Beetje rijjijofrijik-story, leuk verteld!
    Doet denken aan andersom: Jan en Mien rijden langzaam, genietend van het landschap. Horen via de radio over een lange file op de weg waar zij tuffen. Zie jij wat, vraagt Jan… Nee, de weg voor hen is totaal leeg. (zij kijken niet achterom, want oh oh)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge