Bakkerijbestellingen, Kattenkont en vlechtworkshop – mini anekdotes van deze week

1 – “Hoi, lever je straks nog even je opdrachten in?” Leerling: “komt voor de bakker!” Die zin roept hij wel vaker, dus ik heb nu maar een croissantje besteld. #alsjetochgaat (Dorinde)

2 – Dirk staat erg graag met zijn kattenkont voor de webcam. #moetallemaalkunnen #onlineles (Dorinde)

3 – We hebben sinds twee jaar nu eindelijk achterburen. Ze zijn nog aan het klussen en hebben daarom nog geen gordijnen, waardoor wij heel zichtbaar zijn. #tochevenbeteroplettenopwatikdoe #haii (Dorinde)

4 – Met vriendinnen heb ik vanavond een online vlechtworkshop gedaan! Het ging vet goed! Bij mijn vriendinnen ;). Maar leuk was het zeker! #kapsalonpardoes #onlineworkshop #leukleuk (Laura)

5 – Ik probeer een sneeuwheuvel op te rijden en het lukt niet. “Zet hem maar in z’n 2, dan lukt het wel! – ok√© bedankt!” Dat moment wanneer je dan naar je pook kijkt en je realiseert dat je in een automaat rijdt. #hellup (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    12 februari 2021 / 8:23 am

    Een automaat in z’n 2 zetten kwam dus niet voor de bakker en croissantjes snoepen met uitzicht kattenkont lijkt ook niet echt lekker, temeer daar achterburen mee kunnen gluren.Maar lange haren verwerken in vlechtkunst is soort van naar de kapper gaan en dat toch maar mooi in lockdowntijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge