Aparte vogel

In ons huis hebben we boven een werkkamer waar Thomas altijd aan het werk is nu hij thuiswerkt. Wanneer hij een vergadering heeft, doet hij de deur dicht en wanneer hij gewoon ‘beschikbaar is’, laat hij de deur open. Duidelijk, perfect!

Ik wil niet zeggen dat we een mega gehorig huis hebben, maar de muis die Thomas gebruikt is dat zeker wel. Ik hoor het precies wanneer Thomas aan het scrollen is. PIEP PIEP PIEP! Kennelijk heeft hij er zelf geen last van, want het gepiep duurt al een paar weken, haha. Prima, ik heb er ook geen last van. Het viel me gewoon op 😉

“Ik ga even een rondje lopen!” Thomas heeft pauze en gaat even de deur uit. Ik ga door met mijn bezigheden en kijk dan ineens op. PIEP PIEP PIEP! Huh? En dan begint het me te dagen. Het is een vógel, hahaha! Hoe dan, normaal ben ik best scherp met dit soort dingen.

Of het nou zowel de vogel als de muis zijn, of alleen de vogel, daar ben ik nog niet helemaal over uit (want volgens mij piept die muis écht wel). Het is nu in ieder geval wel duidelijk dat het niet alleen maar de scroll geluiden zijn die ik hoor, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 januari 2022 / 8:46 am

    Vogel of muis op de werkkamer of vogel èn muis? Een werkmuis, een vrije vogel…
    Een scrollmuis? (nooit gedacht dat scrollen kon piepen). Je moest toch maar op ontdekkingstocht naar de vogel. Roodborst? Mus, mees…. Fijne dag, pieppiep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge