Al heel veel kaarten!

Gebaseerd op een verhaal dat me is verteld :-).

“Schrijf jij deze kaarten? Dan doe ik dit stapeltje.” We zitten aan de keukentafel en werken de kerstkaarten af. Het is altijd wel even een klusje, zeker als je er meer in wil schrijven dan alleen je namen. 

Ik pak de kerstkaarten van vorig jaar erbij om te bekijken naar wie we altijd een kaart sturen. Nadat ik een lijstje heb gemaakt, leg ik ze vervolgens weer weg zodat ik door kan gaan met schrijven. 

Een poosje later zijn we klaar met schrijven. De meeste kaarten moeten naar de brievenbus, sommigen kunnen we zelf rondbrengen.

“Waar is die ene kaart?” Mijn man kijkt me vragend aan en geeft aan dat hij die niet heeft geschreven. Vreemd, ik weet zeker dat ik hem heb geschreven, maar hij staat er niet tussen. Ik zoek nog eens en kan hem echt niet vinden. Wat raar! Nou ja, misschien komt hij later nog boven water.

Een hele tijd later hoor ik ineens gelach. “Ik heb hem gevonden!” Blijkbaar heeft één van ons de vers geschreven kaart, samen met een paar kaarten van vorig jaar, opgehangen bij de kerstkaarten die we recent hebben ontvangen. “Ik vond ook al dat we al zo veel kaarten hadden gekregen, haha.”

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    19 december 2022 / 8:37 am

    😁Dus jullie hadden jezelf niet vergeten op kerstkaartterrein😄😃😀. Wedden dat een heleboel anderen dat ook niet doen? Dat wordt een overvolle oud- en nieuw- kerstkaarten-aanblik bij jullie, prachtig👍

  2. Gerdiemar
    19 december 2022 / 8:41 am

    De ik uit deze maandagblog is waarschijnlijk de ik uit een door iemand anders vertelde story? Dan hangen bij die ik en haar man dus de vele oud-en nieuwkaarten🤗😆😉Hoe ook, veel kaarten gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge