Ahh en je was zo lekker bezig… ;)

Naaien, Naaiset, Schaar, Naald, Pin, Draad, Meetlint

Ik ben een grote fan van kleding tweedehands kopen. Zo zit ik vaak op Vinted, ook erg leuk voor alle toekomstige babykleertjes! Het is een leuk zoekspelletje om tussen de enorme berg aangeboden kleding toch mooie kwaliteit te vinden. Tot nu toe ben ik altijd erg succesvol!

Zo heb ik een paar maanden geleden ook een grote, donkergroene winterjas besteld waar ik erg blij mee ben! De jas is gemaakt van Teddy-stof en mijn groeiende buik past er perfect in!

Aan het begin verkeerde de jas nog in perfecte staat, helaas heb ik er zelf een potje van gemaakt. Zo heb ik de knopen soms wel erg enthousiast losgemaakt, waardoor deze wat meer los zijn gaan zitten. Ook is er een gat in mijn jaszak ontstaan, omdat ik mijn scherpe sleutels blijkbaar altijd iets te enthousiast door de stof prikte. Het gevolg is dat alles steeds door het gat naar beneden valt en ik regelmatig mijn sleutels, handschoenen en (voorheen ook) mondkapjes in de voering moet zoeken. Best irritant!

Gelukkiggggg heb ik bij de Action een naaisetje weten te scoren! Na deze shopsessie ga ik thuis direct aan de slag. Al gauw zitten de knopen netjes vast en begin ik aan mijn jaszak. Het ziet er ontzettend amateuristisch uit, maar even later bekijk ik trots het resultaat. Ik trek de jas aan en demonstreer trots aan Daan en neefje Thijs (die logeert op dat moment bij ons) hoe mijn jas weer opgeknapt is.

Op dat moment voel ik echter iets bobbeligs in mijn voering. Mijn hart begint (haha, ja echt) iets sneller te kloppen en ik tast de voering voorzichtig af. O nee he. Mijn handschoen. Ik heb mijn handschoen opgesloten in mijn voering, noooooooooo. Wat ben ik ook een amateur ;-). Thijs vindt het hilarisch, hahaha.

Treurig maak ik weer wat steekjes los en zo red ik uiteindelijk toch mijn geliefde Hema-handschoen. Ik naai de jas weer dicht en ben voor de tweede keer trots: nu echt gelukt!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    15 maart 2022 / 8:21 am

    Vinted! Voelt best als een geschikt woord voor mooie jas die tijdens dragen losknopig, voeringgatzakkig en opvangplek voor sleutels en andere voorwerpen wordt. Vinted! Founded! Ik zie je het gat dichtnaaien en weer moeten openen, wat heerlijk oenig toch! Nu, nog heel veel jasplezier, gaat lukken… 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge