35 weken zwanger – zwangerschapsverlof week #2

Foto gemaakt door Tom, op Instagram te volgen @thomas.antoon.hendriks

Afgelopen maandag kon je lezen wat ik zoal gedaan heb ik in mijn eerste week zwangerschapsverlof. Vandaag beschrijf ik de 2e week, waarin ik 35 weken zwanger ben.

Zoals je misschien weet houden we ervan om regelmatig een weekendje weg te gaan. De laatste periode ben ik met mijn moeder en Laura weggeweest en een paar keer met vriendinnen ter ere van de 30e verjaardagen. Daarom besloten Thomas en ik dat ook wij samen nog eens een weekendje weg zouden gaan, nog voordat de baby er is. Dit weekend gaan we daarom naar Tienhoven (in de buurt van Breukelen). Het is slechts drie kwartier rijden en dat is ideaal, want zó lekker zit ik niet meer in de auto ;-). Thomas moet die vrijdag nog werken, waardoor we rond een uur of half 6 aankomen bij het schattige huisje. We hebben de ingrediënten voor pannenkoeken mee, maar besluiten om een pizza in Breukelen te gaan eten. We eten bij ‘pizza Beppe’, waar ze mega lekkere pizza’s hebben. Aanrader! We lopen nog wat door het schattige dorpje, halen een mcflurry (bij de McDonalds aan de A2 weet je wel) en gaan dan weer terug naar het huisje.

De volgende dag ontbijten we met afbakbroodjes, waarna we naar Lage Vuursche rijden. Misschien ken je het wel, dit is een ‘Anton Pieck’ achtig dorpje met een enorm bosgebied. Prinses Beatrix woont in dit bos op kasteel Drakenstein en prins Friso ligt in dit dorp begraven. We gaan maken eerst een wandeling en eten vervolgens alsnog een pannenkoek, maar dan in een pannenkoekrestaurant. We rijden door naar Hilversum waar we nog wat babyspullen inslaan. Ook komen we hier vrienden met hun dochtertje tegen (toevallig!) waar we een drankje mee drinken. In Maarssen eten we bij een gezellig restaurantje. Stiekem heb ik dat best gemist, dus heel leuk dat we dat nog kunnen doen dit weekend!

Die zondag gaan we na het ontbijt naar huis, want we hebben een fotoshoot gepland met Tom, die ook onze trouwfoto’s heeft gemaakt. We spreken af in het bos en hebben mazzel met het weer: af en toe schijnt het zonnetje tussen de bomen door. Mocht je in dezelfde omgeving als ik wonen en op zoek zijn naar een fotograaf, dan kan ik je Tom echt aanraden!

Die middag heb ik een babyshower van een vriendin die vanwege de Corona online is. Ze is drie weken na mij uitgerekend, spannend hoor! Verder spreek ik deze week met een collega af (die heeft met Kerst een dochtertje gekregen en ze is zó schattig), doen we weekboodschappen bij de Lidl, schrijf ik alvast de adressen op de enveloppen van de geboortekaartjes en maak ik twee puzzels. Wel kleintjes hoor, 500 stukjes en 360 stukjes ;).

Nog een belangrijk moment deze week is het huwelijk van een vriendin (dezelfde van de babyshower 😊). Ze trouwen op de prachtige datum 02-02-2022 en vieren dit daarna in een wijnbar vlakbij hun huis. Ze zien er prachtig uit en het is onwijs gezellig met heerlijke hapjes. De alcoholvrije bubbels (Pas du tout) zijn heerlijk.

Dit was weer een top week! Geen afspraak met de verloskundige deze week, in deze termijn is dat nog ongeveer elke 2 weken.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    16 februari 2022 / 8:30 am

    Jullie verstaan DEKUNST.
    Kunst om uit het zwangerschapsleven te halen wat er op beleving te ervaren is. BELÉVEN is léven!
    En Tom maakt vertederend mooie foto’s van jullie drietjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge