Yes, het is 21 april 2022!

  • De verjaardag van neefje Thijs, 11 jaar! Hieperdepiep hoeraaaaa!
  • Ook is vandaag de datum waar ik het hele jaar al naartoe werkte: officieel met zwangerschapsverlof!
  • (En ik ben er achter gekomen dat de webshop van de Efteling in 2015 op deze dag stopte, haha). Dit klinkt heel nonchalant, maar ik heb dus serieus op “Eftepedia” gekeken of er ooit iets noemenswaardigs in de Efteling is gebeurd op 21 april. Omg.

Terug naar mijn zwangerschapsverlof! Ik weet nog goed dat Dorinde in januari met verlof ging en dat ik toen dacht dat het voor mij vast nog ééuwen zou duren. Nou, dat gaat toch allemaal snel hoor. 🙂

Nou super leuk hoor, wat ga je allemaal doen?

Tijdens mijn verlof ben ik van plan om vooral niet te veel te plannen. “Geniet er nog maar even van,” krijg je vaak genoeg te horen, dus dat probeer ik als een malle te doen. 😉

Wat betreft de nesteldrang: it’s very ok! Inmiddels ben ik wel lekker begonnen met alle was voor de babykamer en hoop ik de komende weken de laatste spullen allemaal in huis te halen. Ideaal gezien ruim ik alle kastjes nog een keer op, maar ik mag van mezelf ook ‘Ik vertrek’ helemaal bingewatchen (24 seizoenen op NPO plus, YES).

Binnenkort gaan Daan en ik nog een paar nachtjes samen weg (binnen een straal van 1 uur rijden): voor de laatste keer echt met z’n tweetjes! Ook hebben we nog een fotoshoot gepland staan. Ik ga het allemaal wel meemaken!

En de blog?

Het is mijn streven om zoveel mogelijk vooruit te werken voor wanneer ik er straks na de bevalling even geen tijd meer voor heb. Toch kan ik het me ook voorstellen dat het soms best lastig zal zijn om bloginspiratie te krijgen als ik een rommeldagje heb thuis. Wie weet maak ik een soort blogdagboekje van het verlof. We gaan het zien! 🙂

Misschien mag ik vanavond wel een ijsje om mijn officiële verlof te vieren. Of natuurlijk gewoon omdat Thijs jarig is, hè!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. omarij
    21 april 2022 / 7:11 am

    Jij mag een driedubbel ijsje hoor, een zalig verlofthijsblogijsje. Of maak er maar een reuzensorbet van met veel vruchtjes gelijk kersjes op de taart. Proost! Proost op jou, op Daan, op Baby, op Thijs, op zwangerschapsverlof, op de Efteling, op deze leuke onverwachte blog, op vul-maar-blij-in! Mooie, heel mooi laatste zwangerschapsloodjes gewenst Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge