2 april 2022

Hee, een blog op zaterdag. Ja, dat klopt! Gisteren was het 1 april en we hebben toch wel e.e.a. losgemaakt met deze blog, hihi.

De tussenstand van de reacties gisteren:

Mensen die doorhadden dat het gisteren 1 april was en dus ook op de blog: 4

Mensen die het niet doorhadden en “jammer, maar begrijpelijk!” hebben gestuurd: 8

Aantal hormonen van Dor die hierdoor geactiveerd werden, waardoor ze de teleurgestelde reacties stiekem best wel lastig vond: hahaha, genoeg. Sorry Dor. 😉

Mocht je de blog van gisteren niet helemaal hebben meegekregen, hier nog een kleine recap:

Hoi lieve allemaal,

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten om te stoppen met dagelijks bloggen. (…) We hebben de blog nu met een klapper afgesloten: het geboorteverslag van Marthe. Wanneer de baby van Laura geboren is, zal Dorinde dit waarschijnlijk ook gaan typen en dat komt dan nog online (over een maand of 3 dus!).

Eigenlijk zit hier de kern van waarheid precies wel in verwerkt! De nadruk ligt alleen niet op stoppen, maar op dagelijks!

Mocht je de blog van gisteren wel helemaal gelezen hebben, dan heb je deze zin in de laatste alinea misschien wat fronsend gelezen: wie zit er eigenlijk nog op onze blogs te wachten? Dit is gelukkig absoluut geen vraag die we ons stellen. We vinden het zelf leuk en doen het in eerste instantie natuurlijk voor onszelf! 🙂 Ook linkte ik naar “precies 5 jaar geleden”, toen was het dus ook 1 april. Toevallig! 😉

Okeee, maar wat dan nu wel?

Dorinde neemt voor nu in elk geval nog een soort zwangerschapsverlof op de blog, voorlopig dus nog even geen vaste blogdagen voor Dorinde. Ze komt steeds meer in een ritme met Marthe, maar het bloggen is net nog even een taakje teveel. Dat komt vanzelf weer terug! We prikken hier geen vast moment voor.

In eerste instantie zou Laura vanaf nu de blogdagen van Dorinde helemaal gaan overnemen. Daar komen we toch op terug: het is fijner om voor kwaliteit in plaats van kwantiteit te gaan. Wanneer de dochter van Laura geboren wordt, gaat Laura dan ook met ‘blogverlof’. Alles wat er dan vooruit gewerkt is (net als hoe Dorinde dit heeft gedaan!) komt dan online na de geboorte van de baby.

En in de toekomst?

Het lijkt ons juist geweldig om door te gaan met bloggen: wanneer onze dochters groter worden, zullen er ongetwijfeld veel hilarische momentjes gaan gebeuren. We gaan dat natuurlijk vastleggen op de blog, het is veel te leuk om terug te lezen!

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Omarij
  2 april 2022 / 7:44 am

  Je hebt lezen en lezen en logica en logica en je hebt het enige wat nooit verandert is verandering (doordenkertje)…1 april of niet, alle blogfans zijn dus wakker geschud door de gisterenneverdull en er kwamen reacties in variaties…moet jullie op zich toch goed gedaan hebben!
  Begrip voor dat niet meer alle dagen…
  Begrip voor de impact van baby(‘s) op dat zo veranderde bestaan…
  Dankbaarheid voor alle blogbijdragen, nu al jarenlang…
  Blijdschap dat jullie tóch doorgaan in gewijzigde vorm…
  Panta rei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge