Schiphol lol

Eind maart is Daan een weekendje weggeweest met zijn neef. Dit was in onze agenda’s één van de laatste weekenden waarbij het voor ons nog ‘comfortabel’ voelde om zonder elkaar te zijn. Je gaat er niet van uit… maar het zou toch jammer zijn als Daan op Sardinië zou zitten wanneer de bevalling zou beginnen. Ja toch? 😉

Die ochtend heb ik ze vroeg afgezet op het vliegveld. Daar gebeurde een half uur later iets heel grappigs, zo vertelde Daan later. Het volgende stukje schrijf ik dus vanuit de ogen van Daan!

We staan bij de bagagecontrole en ik ben helemaal voorbereid: vloeistoffen met het juiste aantal milliliters meegenomen, apparaten uit de tas… prima! Toch zie ik dat mijn tas eruit wordt gepikt en op de ‘controleband’ verdwijnt. Ik ben zeer nieuwsgierig en knoop een gesprek aan met de medewerker achter de band. Hij is bezig met mijn tas uitpakken en houdt vervolgens lachend het dobbelspelletje ‘Regenwormen’ omhoog. Vragend kijk ik hem aan: “is Régenwormen’ het probleem?” De medewerker lacht en knikt: “de computer scant die dobbelstenen blijkbaar als verdachte objecten waar drugs in verstopt kunnen zitten.”

De vrouw die achter mij staat, begint keihard te lachen en ze wijst naar haar tas. “Nou, die van mij hoeven jullie dan niet eens open te maken. Ik heb dat spelletje ook mee!”

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    7 april 2022 / 7:19 am

    Blogverwennerij met regenwormendrugs! Deze ‘dope’ op alweer een lenteherfstregenwinddag is een oppeppend dagbegin…verdachte dobbelstenen!
    Leuke Daanbeleving verwoord, Laura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge