Perfecte voorbereiding, zou je zeggen!

Nu we weer een beetje op pad kunnen, heb ik meteen weer meer bloginspiratie. Heerlijk!

In ons vakantiehuisje hebben we al een paar errors gehad (beddengoed en handdoeken vergeten, alleen een puzzel met ingewanden mee en komend weekend zie je er met de tweets nog eentje langskomen). Je zou zeggen: op een gegeven moment gaat alles goed.

Terwijl ik dit schrijf (op 23 februari) is onze vakantie nog in volle gang. We verblijven op Roompot Klein Vink in Arcen, waar ze ook een heel mooi thermaal bad hebben. In IJsland waren we al eens naar Blue Lagoon geweest (zie foto bij de blog). Dat vonden we zo heerlijk, dat we natuurlijk eens wilden kijken hoe het thermaalbad hier in Limburg zou zijn.

Omdat ik me even goed wilde voorbereiden (kan dit voor zwangeren? Wat moet je verplicht meenemen? Kost het inderdaad geen geld voor ons, als gasten?) zijn we op één van de eerste dagen vast even langs de balie geweest. En inderdaad: we kunnen gewoon zwanger en gratis naar binnen, met een badhanddoek en zwemkleding. Top!

De volgende avond zijn we er helemaal klaar voor en staan we in de lange rij bij de balie om ons aan te melden. Het is duidelijk een populaire attractie, ik ben benieuwd!

Wanneer we aan de beurt zijn, registreren we ons en laten we het pasje van ons huisje zien. “Prima, zou ik nu jullie QR-code mogen zien?” Omg. Ik wist dat we iets vergeten waren. We hadden onze telefoons heel schattig en uit veiligheidsredenen in het huisje laten liggen, niet beseffend dat we nu dus geen QR-code kunnen laten zien.” Daan was de pineut en mocht ze gaan halen. Een kwartier later stapten we dan toch het thermaal zwembad binnen.

Ohhh, het was heerlijk! Vooral ‘s avonds is het buiten lekker fris, het contrast met het hete water was zo lekker! Een aanrader hoor!

En nu, vanuit de toekomst: het scheelt toch wel dat de QR-code niet meer hoeft 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Gerdiemar
  3 maart 2022 / 8:24 am

  Lees ik nou driemaal is scheepsrecht of lees ik wacht maar er komt nog meer?
  Beddengoed handdoeken
  Puzzelranden
  QR bewijzen
  Maar! Alles sal reg kom en reg kwam het, jullie aan de thermaalzwemmerij…
  De foto van het IJslandse thermaal wekt de indruk dat je in een schilderachtig landschap baddert, oogt het in Arcen ook zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge