Laura, is jullie huis al af?

Van de week vroeg iemand: “klopt het dat ik nog geen eindresultaat van jullie verbouwing op de blog heb gezien?” Eh ja, dat klopt hihi. We zijn in het begin heel fanatiek geweest met vloggen. Dat staat nog altijd op de planning! We hebben veel filmpjes gemaakt, maar door de afgelopen ontwikkelingen (verbouwingen, bruiloften, zwangerschap etc.) is het editen van de vlog even op een wat lager pitje komen te staan.

Nu denk je misschien: ja, oké.. maar waarom dan geen foto’s van het eindresultaat?

Nou.. tot dit weekend was ik nog niet zo blij met onze woonkamer! De ruimte is top, maar qua aankleding en gezelligheid was het het gewoon nog niet. Afgelopen weekend hebben we een kleurtje (BAM, wat een gave kleur!) op de muur geschilderd en hebben we wat leuke accessoires gehaald. Met wat kaarsjes aan ziet het er meteen een stuk gezelliger uit!

Binnenkort hopen we de laatste spulletjes te kunnen neerzetten en dan mag het resultaat er zijn!

Voor nu nog even geduld met een foto, maar ik kan wel vast onze gezellige tuinlampjes laten zien, zie foto bij de blog!

Ben jij ook lekker bezig met je huis ‘winterklaar’ te maken? Droom je stiekem ook al van de kerstboom? Ik kan niet wachten tot ik alle lampjes in de straten weer zie!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 november 2021 / 8:26 am

    De tuin al in pré-kersttooi, lampjes, een wagenwiel… sfeertje hoor!
    Welke kleur is BAM? Jullie huiskamer nóg sfeervoller dan ie al was… Jullie hoeven nooit meer op vakantie, thuis is vakantie, hoe gaaf is dat! 🏠❗🐺🐯👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge