Top. Echt top.

Het is weekend en ik ben lekker bezig met wat klusjes in huis. Op dit moment ben ik bezig met de was opvouwen en ondertussen kijk ik gezellig naar B&B vol liefde, mijn nieuwe verslaving op Videoland. Heerlijk!

Ik heb er een blikje drinken bij gepakt en ik geniet van dit ontspanningsmomentje. Mijn sorteersysteem gaat lekker: lange sokken bij elkaar, onderbroeken apart… heel satisfying! Op het moment dat ik mij van het bed naar de kast omdraai, gaat het echter mis.

Tijdens mijn draai, neem ik (geen idee hoe?!) het snoer van het nachtlampje mee, waarbij ik de Fanta Zero omstoot… vรณl in het mandje waar Daan zijn “kort aangehad – kan ik straks nog wel aan”– stapeltje kleding nietsvermoedend wordt bedolven onder de plakkerige drank. Oeps.

Ik zucht diep, tel tot tien en haal mijn schouders op. Vervolgens vertel ik mezelf dat ik dat mandje altijd nog een keer had willen soppen. Yeah right, haha.

Wederom ben ik blij met het bestaan van deze blog ;).

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    9 september 2021 / 7:29 am

    Ach jee, moet naast kleverige mand soppen ook ‘kort aangehad, kan ik straks nog wel aan’ de was in, daar gaat je satisfying!
    Gelukkig schijnt de zon nog… ๐Ÿ˜Š(en had je idd weer mooi blogmateriaal)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge