Sneue scène, snackbehoefte en een relaxte verbouwing – anekdotes van afgelopen week

1 – De één naar de snackbar, de ander naar de supermarkt voor ingrediënten voor een salade. #taakverdeling #snackavond #compenseren (Dorinde)

2 – Gisteren ging ik voor het eten al douchen. “Heerlijk, morgen weer!” Het is nu 21:15 en ik heb mijn nieuwe gewoonte helaas alweer verbroken. #eendagsvlieg (Dorinde)

3 – Ik ben echt mega blij met m’n theepot. Wel moet ik er nog even voor zorgen dat ik er meer dan één kopje thee uit drink. #vooralijsthee (Dorinde)

4 – Verbouwen. Laura be like: ik ga lekker naar mijn werk en zie vanmiddag wel wat er gebeurd is. En: “Maak je filmpjes, schat?” #goedvoormekander (Laura)

5 – Ik had vandaag een ei mee naar mijn werk, maar ik was dit helemaal vergeten. Tegen vijven kwam ik er weer achter en heb ik naast het kopieerapparaat in een verlaten school heel zen mijn ei zitten pellen. Ik vond het een memorabele scène. Beetje sneu ergens ook wel, haha. (Laura)

6 – Er zit een hele grappige leerling in mijn klas, hij heeft al voor meer inspiratie gezorgd. Vandaag begon hij een melodie te zingen, gebaseerd op de naam van de beamer in de klas?!?!? Please, kies Frans. (Laura)

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    26 maart 2021 / 8:24 am

    Eten drinken douchen verbouwen en een toetje: nummer 6! Hoe heet de beamer? Koude thee, koud ei, toch geen koude douche?
    Inspireren weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge