Goedemorgen

“Oh dit is wel een schattige!” Het is zaterdagmiddag en er zijn een paar vrienden op bezoek. Op de een of andere manier is ons gesprekonderwerp overgegaan op wekkergeluiden. Ook ik heb mijn telefoon er even bij gepakt en ben ik aan het bekijken wat voor mogelijkheden mijn wekker heeft. Ik klik op een wekker die ik gisteren had gezet, druk op wijzig geluid en scroll door de lijst. Eend. Zijde. Nachtuil. Deurbel. Blaffen. Ha, blaffen, die ga ik eens proberen! Ik verwacht een schattig hondje, maar ik had het niet fouter kunnen hebben. Ik kan me niet voorstellen dat er ook maar één persoon op aarde is die dit geluid als wekker heeft.

(…)

“Welterusten!” Na een hele gezellige avond kruip ik rond half 3 mijn bed in. Morgen kunnen we lekker uitslapen, of in ieder geval een poging doen. Zowel mijn vriend als ik hebben niet echt uitslaaptalent, haha.

Een paar uur later zit ik rechtop in bed. Ik krijg mijn ogen amper open en ik weet vrij zeker dat het nog geen tijd is om op te staan. “Dor, het is 6.10! Hoezo gaat die hond op je telefoon zo tekeer?” Oeps. Kennelijk had ik niet alleen de wekkergeluiden getest, maar hem ook direct voor het echie aangezet. Op deze manier ga ik natuurlijk nooit uitslaaptalent ontwikkelen, haha.

Volg:

2 Reacties

  1. 20 november 2017 / 7:12 am

    Hahaha, dat is nog eens geweldig wakker worden! Aan de andere kant is het wel extra lekker om wakker te worden met het idee dat je nog even kan blijven liggen. Maar of dat dan met een hondengeluid moet… 😉
    Romy schrijft over.. 7x Zo maak je de maandag geweldig!

  2. Gerdiemar
    20 november 2017 / 8:31 am

    Rrrrrrrrr, geval van boontje om zijn loontje? Niksnie inschakelen van wat dan ook aan rare tonen op je mobiel. Nog mooi dat het ‘al’ 06.10 uur was, had ook 03.10 uur kunnen zijn. Woef!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge