DJ skills

Samen met mijn vriend zit ik in zijn auto. Omdat mijn telefoon leeg is, heb ik hem aan de auto-oplader gehangen. Op het schermpje van mijn telefoon verschijnt het bericht dat ik verbonden ben met de auto. “Als het goed is kun je nu muziek via je telefoon afspelen.” Enthousiast open ik mijn Spotify lijst aan om dit uit te proberen. Niet veel later klinkt een heerlijk rustgevend muziekje door de speaker die we in Bali vaak voorbij hoorden komen tijdens ontbijtjes. “Ah heerlijk, hier krijg ik echt een vakantiegev..” BOEM BOEM BOEM TENENENENE. Tot zover mijn vakantiegevoel. Het kabeltje van mijn telefoon is zojuist losgeschoten waardoor de radio het weer van me heeft overgenomen. Ik geloof niet dat het vak DJ voor mij is weggelegd, haha.

Volg:

2 Reacties

 1. 20 december 2017 / 7:26 am

  Haha, lang leve de subtiele muziekovergangen 😉 Het doet me denken aan iemand die ik ken en die altijd wakker wordt met een rustig muziekje op haar wekkerradio, tot die keer dat iemand daar voor de grap een hardcore-cd in had gedaan. Oeps… 😉
  Romy schrijft over.. Wat als je wel WILT, maar niet DURFT? (5 tips)

 2. Gerdiemar
  20 december 2017 / 8:19 am

  Stekkertjesgedoe, slap insteekgaatjesgedoe. Techniekgedoe. Toch: blijf lekker galmen in de auto!
  Maar eh, ook neverdullgedoe. Kreeg vandaag opnieuw geen bericht via e-mail. Daar soms ook slappe stekkertjes? Jullie zijn weliswaar opspoorbaar via het intikken van de site, edoch het gemak van e-mail kunnen aantikken blijft voorkeur houden. How come?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge