Valentijnscadeau: ons jaar in foto’s!

Morgen is het valentijn en dat betekent dat het weer tijd is voor de meest romantische dag van het jaar. Nee okee, niet echt. Buiten dat het natuurlijk flink commercieel is (allergisch voor de poezelige, roze knuffelberen), zit mijn vriend ook nog eens in het buitenland voor zijn werk. Zelf ben ik laat thuis, dus het wordt even een snelle hap. Niks romantisch restaurantje of een gezellige film. Pasta for one it is!

Omdat ik het toch wel leuk vind om mijn vriend iets te geven, besloot ik van de week om een persoonlijk cadeau voor hem te maken. Na een tijdje wist ik wat ik wilde: een fotoboek van ons afgelopen jaar.

(Eerder die week)

Ik surf naar Fotofabriek.nl en ik ga aan de slag met mijn eigen fotoboek. Terwijl ik door de foto’s scroll, besef ik wat we eigenlijk allemaal voor leuke dingen hebben gedaan in 2017! Samen naar Kos, Texel, Terschelling en natuurlijk het kopen van een huis. Met een brede glimlach importeer ik alle foto’s in de bestaande formats. Waar je normaal zwetend achter je laptop zit te pielen met de juiste grootte van de foto’s, gaat het verrassend soepel via deze site. Fijn! Al gauw heb ik alle foto’s bij elkaar.

Hieronder zie je een paar foto’s van ons fotoboek (op de meeste foto’s staan andere mensen best wel groot in beeld, waardoor ik die i.v.m. de privacy niet op de site laat zien). De foto’s staan of in mooie kaders, of zijn uitgespreid over een pagina. Fun fact; Fotofabriek stuurde ook nog een filmpje waarop te zien was hoe ze het boek in elkaar gezet hebben. Grappig!

         

 

Inmiddels heb ik het cadeau al gegeven en mijn vriend is er heel blij mee. Voor de grap vroeg hij: “zal ik hem meenemen op reis, zodat we toch nog een beetje samen zijn op Valentijnsdag?” Heel romantisch antwoordde ik daarop: “nee, dat mag niet. Ik ga er nog foto’s van maken voor op de blog.”

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Fotofabriek.nl. Klik hier om zelf ook een fotoboek te maken. 

Volg:

2 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 7:39 am

  Wat een leuk en lief cadeau, dit fotoboek! Heel leuk zo om te zien! Ik weet zeker dat je vriend er, ondanks dat je het boek nog even onromantisch moest fotograferen 😉 , heel blij mee is.
  Romy schrijft over.. Held op sokken, wie ik?!

 2. Gerdiemar
  13 februari 2018 / 8:16 am

  Ziet er idd fraai fraaier fraaist uit! En die fotofabriektip is een goeie!
  Een liever Valentijnscadeau had je je vriend niet kunnen geven🔝👍🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge