Totaal in de war

Het is 22.15 en ik lig al in bed. Lekker op tijd! Waar ik vroeger nooit voor twaalven in bed lag, lijkt het nu wel met de dag vroeger te worden. Mijn vriend is nog zijn tanden aan het poetsen maar gaat niet veel later ook naar bed. “Truste!” Ik geef hem een zoen, draai me om en val vrijwel direct in slaap.

De wekker gaat. Wow, nu al? Verward draai ik me om en zie ik dat mijn vriend ook al wakker is. “Goedemorgen, moet jij er ook niet uit?” Meestal gaat de wekker van mijn vriend veel eerder dan die van mij. Hij kijkt me aan, maar blijft liggen. Net wanneer ik aanstalten wil maken om op te staan, begint mijn vriend heel hard te lachen. “Dor, het is 22.45. Je hebt tien minuten geslapen.” Huh?! “Ja, mijn telefoon doet raar dus ik heb de wekker van de iPad gezet. Ik had alleen niet door dat hij ook direct af zou gaan. Vals alarm dus!” Letterlijk.

Volg:

3 Reacties

  1. 14 februari 2018 / 7:44 am

    Haha, stiekem vind ik dat altijd de fijnste momenten: dat je denkt dat het tijd is om op te staan, maar je in feite nog úren kunt blijven liggen 😉
    Romy schrijft over.. Valentijnsdag | 5x extra lief zijn vandaag!

  2. Gerdiemar
    14 februari 2018 / 8:23 am

    En je had niet eens een jetlag! Mijn lief had die wel, toen we in Canada de eerste hotelovernachting hadden. Moesten vroeg op vanwege de camper die we gehuurd hadden. Maar toch niet net als jij na tien minuten slaap. Mijn lief rende de hotelkamer uit, hup richting receptie, compleet in de war, denkend dat hij te laat was. Kwam schaapachtig onthutst weer in bed….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge