Timing is everything

Zo, het is 12.30: tijd om te lunchen. Ik ben vandaag een dagje vrij en besluit om een serie te kijken tijdens mijn lunch. Ik twijfel even over welke ik zal gaan kijken. Vroeger kon ik overal tegen, maar tegenwoordig vind ik het niet zo smakelijk om een ziekenhuisserie te kijken terwijl ik net mijn tanden zet in een tosti met ketchup. Grey’s Anatomy valt dus duidelijk af. Ik besluit om The Crown te gaan kijken, een historische dramaserie. Al eerder heb ik Downton Abbey gekeken en ik verwacht eenzelfde soort serie. Aangezien in Downton Abbey de meest ‘onsmakelijke’ scène een bevalling was waarin hooguit een enkel te zien was, lijkt The Crown me een veilige keuze voor tijdens mijn lunch!

Ik neem een hap en zet de serie aan. De koning is in beeld en begint direct flink te hoesten. Volgende hap. Het hoesten gaat maar door, de koning pakt er een zakdoekje bij. Nog een hap. Koning begint het nu echt moeilijk te krijgen en loopt richting de badkamer. Wanhopig probeer ik mijn volle mond door te slikken, omdat ik de volgende scène wel aan voel komen. Nét niet gelukt. De toiletpot met daarin de bloedspetters kwam VOL in beeld. Uhl. Wordt een serie nou écht beter als je dat soort details laat zien? Ik pleit voor de ‘waarschuwing: binnen 5 minuten kunnen er onsmakelijke scènes voorbij komen. Wacht nog heel even met uw voedsel’.

Moedig at ik mijn broodje op, maar het smaakte toch net wat minder lekker. Volgende keer zet ik 24kitchen aan tijdens mijn lunch, dat kan niet fout gaan!

Volg:

2 Reacties

  1. gerdiemar
    7 juli 2017 / 10:02 am

    Wat dacht je ervan om helemáál niets aan te zetten en bijvoorbeeld in je ene hand dat gezellige smileybroodje te nemen, ervan peuzelen, terwijl je in je andere hand een superromantisch boek houdt vol smakelijk leesvoer, zonder ook maar één spettertje bloed? Lunch ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge