Terugblik: Neverdullmoments anekdotes van vorig jaar maart!

Lees jij nog wel eens oude blogposts terug? Waarschijnlijk niet! Elke maand publiceren wij in een terugblik-blog the best of last year. Deze maand: maart 2017!

7 maart 2017

Home alone

Keihard en vrolijk meebleren met “Allein allein” van Eric Prydz is natuurlijk niet zo netjes wanneer je vriend voor een nachtje in België zit. Dit beseffende, schakel ik soepel over naar “Don’t leave me this wayyyy

12 maart 2017

Farmfood

(2011) Samen met mijn vriendinnen ben ik op vakantie in Malgrat de Mar. Het is heerlijk weer en we zitten gezellig in een restaurantje. Een vriendin en ik hebben spinaziewraps besteld en het ziet er smakelijk uit! Mijn zus zit naast me en vraagt of we een hapje kunnen wisselen. Ik prik een stukje wrap op mijn vork en geef het aan mijn zus. Na een paar keer kauwen, vertrekt haar gezicht. “Gatver, het smaakt naar boerderij!” Mijn vriendin en ik kijken elkaar aan. Lekker dan. Boerderijsmaak aan je wrap. Doet dan toch iets met je eetlust.

13 maart 2017

Onverwacht uit de hoek

Met vriendinnen en vrienden zitten we in de trein terug naar huis. Het is rond 01:00 en mijn vriend is moe. Hij zakt een beetje weg tegen het raam en ik vraag: “tu es fatigué?” Half slapend mompelt hij zachtjes: “ik ben niet fat en ook niet gay.” Vind ik dan toch wel indrukwekkend scherp, zie je dan toch niet aankomen op dat tijdstip 😉

15 maart 2017

Ik wil eigenlijk heel vaak mijn titel HAHAHA noemen

Mannelijke collega 1 stikt bijna in zijn appel. Mannelijke collega 2 loopt net langs: “vergiftigde appel, Sneeuwwitje? Laat maar weten als je een kusje wilt.”

24 maart 2017

Don’t you just love it?

Vanavond zat ik in mijn kantoor met keiharde Eftelingmuziek aan. Ik heb de woonkamerdeur opengezet en het vervolgens subtiel naar binnen zitten waaien.

28 maart 2017

Maandagochtend

Met een lange stok in zijn hand loopt mijn collega richting de klok, die op zo’n vier meter hoogte hangt. Met de stok poert hij wat tegen de wijzers, die al snel de zomertijd aanwijzen. “Zo.” zegt hij. “Dat doen we over een uur nog een keer.”

30 maart 2017

Oja duhhh 😉

Vandaag belde ik naar het nummer van mijn vriend. In plaats van zijn vertrouwde mannenstem te horen, namen de katten de telefoon op. “Mmmrrauuuuw.” Nadat ik ze gevraagd had hoe hun dag was en of ze goed op het huis hadden gepast, vroeg ik ze om ‘papa’ even te geven. Volgens mij vonden ze dit wel goed, maar het duurde toch even voordat ik mijn vriend aan de lijn kreeg. Even later kreeg ik dan toch zijn stem te horen. “Hoi! Ben je al thuis?” vroeg ik automatisch. Hij zweeg.

31 maart 2017

Stond niet in de taakomschrijving!

Levensgevaarlijk, docent zijn. Heldhaftig ontleedde ik de kopieermachine toen mijn toetsblaadje vastliep, waarbij mijn knokkel langs een klepje schaafde.

Volg:

1 Reactie

  1. 1 maart 2018 / 7:36 am

    Haha, ook in mijn reacties begin ik volgens mij vaak als ‘hahaha’ 😉 Leuke anekdotes weer! Ik vond vooral die opmerking over ‘fatigué’ heel scherp. En ik moest ook wel lachen om die kopieermachine. Sorry! 😉
    Romy schrijft over.. Februari 2018 | De maand van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge