Niet te beleefd hè

Het is vroeg in de ochtend wanneer ik in mijn auto zit en de garage uitrijd. Zeker met deze kou ben ik ontzettend blij met mijn plekkie in de garage: ik hoef nooit te krabben! Net wanneer ik linksaf wil draaien, komt er van rechts een auto aan. Ze geeft me voorrang, maar ik ben al gestopt: ze komt immers van rechts. Er volgt een awkward ‘wie-gaat-er-nou-rijden-situatie’ waarbij we allebei net op hetzelfde moment weer rijden en daardoor weer stoppen. Pas nadat ik eindelijk mans genoeg ben om gewoon door te rijden, zie ik dat er op de stoep een man vermakelijk naar ons zit te kijken. Kennelijk wil de beste man al een tijdje oversteken en om dat het onwijs koud is, stop ik voor hem ook. Het stoplicht staat toch op rood. Lachend wuift hij nu naar mij -hij doet ons duidelijk na- dat ik door mag rijden. Hihi.

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  5 maart 2018 / 8:40 am

  Eerst zeggen: mooie layout! Knap dat dat zo goed is gelukt!
  Soort autogeschuivel zie ik voor me, mag ik wel, mag ik niet, interne stoplichten van groen naar rood naar groen naar rood…maar eh, inderdaad heerlijk die garage!

 2. Roberto
  10 maart 2018 / 4:38 am

  Leuk artikel. Ik heb meegekregen dat het complimentendag was, maar heb er op de dag zelf weinig mee gedaan. Op mijn werk (onderwijs) ben ik er de hele dag bewust mee bezig. Je ziet dat vrijwel iedereen hier gevoelig voor is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge