Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #7

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. (10 juni) Bruut verstoort onze zingende wasmachine mijn “ik ga even een chocolaatje pakken”-moment. Helemaal gedesoriënteerd. #wasisklaar #komdannnn

2. (10 juni) Vriend haalt postzelgelvelletje uit zijn zak: “huh, hoezo mis ik 4 postzegels? Ik had er maar 3 nodig. (…) O, nr. 4 zit op m’n telefoon!!”

3. (11 juni) Vanmorgen wemelde het van de zwangeren op het terras. Vrouw naast ons met kinderwagen: “zo, wat ben ik blij dat ik van die belly af ben!”

4. (11 juni) Toppunt van luiheid: eten bestellen bij het restaurant in onze straat. “Bezorgafstand: 160 meter.” #Lazy #Iknow

5. (13 juni) Vrije vertaling van het programma Masterchef Australië. Ze zei: “this is insane!” vertaling: “knetter!” Ik moest lachen.

6. (13 juni) Collega: “ja, hagelslag met pindakaas is lekker! Er zijn nog meer leuke combi’s. Met brie, wat is dat ook alweer? – op een cracker? – Ja!”

7. (13 juni) Na 5 seconden viel zijn kwartje. “Huh, nee, niet op een cracker hahaha, dat is vet normaal. Het is iets anders.” 5 uur later: “met honing!”

8. (13 juni) Vriend na concert Glenn Miller: “Was mooi! De vrouw voor ons zat helaas wel de hele tijd op haar telefoon. Op Tinder. Ze was 50 ofzo.” #?!?!

9. (13 juni) Collega: “lust er iemand een stukje appeltaart? Ik heb hem nog over van afgelopen weekend!” Andere collega: “dus nu is hij overdatum?” HAHA

10. (14 juni) Waarom kijk ik “ongelukken in de Efteling” op Youtube?! Wel ‘schattige’ ongelukken: een kind die van een kip afviel in de draaimolen enzo.

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    18 juni 2017 / 8:51 am

    Al twitterend trekt in 140 woorden een heel leven voorbij, samengebalde momenten. Moet je zeker steeds tellen aan mummer hoeveel woord je bezig bent?
    Doet zekere president van zeker werelddeel de hele dag door, maar jouw twitters zijn een heel stuk leuker!
    (mijn neef at elke dag pindakaas met jam op zijn boterham; dit tussen twee ( ) ) (dan keek ik bibberend van viezigheid toe)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge