Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #37

Op Twitter kun je met weinig woorden (tegenwoordig weer wat meer!) een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Dat je buik alleen knort op momenten dat het niet zo relaxt is. #tijdenstentamens #indebibliotheek #tijdenseentoespraak #vastookweleenkeerop4mei #afkloppen (Dorinde)

2. Haha oeps. Ik reed net 100 op een stuk waar je 70 mag en ging vervolgens keihard remmen bij het bordje vanaf waar je weer 100 mag. #Fail #Eersteschooldagnadevakantie (Laura)

3. Oké focus. Wekker om half zeven, check. Dit keer 06:30 in plaats van 18:30. #verslapen #vanmorgen #klokkijkenisvoorgevorderden (Laura)

4. “Even een nieuwe wekker instellen.” Stuiptrekkend luisteren we vervolgens naar de ex-wekkergeluiden die weer voorbijkomen. #Trauma (Laura)

5. Eerder naar boven om nog lekker even in bed te lezen. Vervolgens alleen maar op m’n telefoon scrollen. Wanneer ik dit realiseer, denk ik: weg die telefoon! Oké nee eerst even dit tweeten. #ennugaiklezendoei (Laura)

6. “Heb je die film ook al gezien?” … “Nee, want we hebben geen abonnement op Tinder”. #hihi #Netflix #Tinder #almostthesame (Dorinde)

7. “Ik leg m’n mobiel aan de andere kant van de kamer, zodat ik niet zo lang op mijn telefoon kijk voordat ik ga slapen.” #paktvervolgenstelefoonvanvriend #niethelemaalheteffectwatikwildebereiken (Dorinde)

8. Heerlijk hoe sommige mensen geen schaamte kennen: er zit er hier eentje heerlijk mee te brommen op zijn muziek. #waarzouhijnaarluisteren #bieb #brombeer (Dorinde)

9. De dagen van de maand invullen op een leeg overzicht en dan rustig doorgaan tot 35 januari. #dagdromen (Dorinde)

10. “Oooo! Ahaaaaa. Huh echt?!” Mijn opmerkingen tijdens het lezen van Harry Potter deel 7. #voorheteersthelemaaluitgelezen #oeps #nusnapikalledetails (Laura)

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  14 januari 2018 / 8:58 am

  Dat was weer een weekje met hoog problematieksgehalte op vele fronten. Wekkertjes-mobieltjes en een ellenlange januarimaand…..het valt en soms valt het niet mee, heremejee…

 2. 14 januari 2018 / 9:38 am

  Haha, je bent hardleers wat de telefoon betreft 😉 Ik moest hard lachen om Tinder. Een Tinder-abonnement is vast ook goed voor wat vermaak, maar wel iets ander vermaak dan Netflix 😉
  Romy schrijft over.. Nog even over het huis uit gaan | Waar begin je?

 3. 18 januari 2018 / 2:58 pm

  Haha, die reactie op (voormalig) wekkergeluiden ken ik maar al te goed. Ik word langzaamaan ook te geoefend in het slapend uitzetten van mijn wekker, dus ik overweeg om weer zo’n nare, ouderwetse, keiharde rinkelaar aan te schaffen.
  Hermien – KouweKleren schrijft over.. Tips voor het opmaken van producten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge