Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #23

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Haha, wakker worden door twee mensen die aan het synchroonniezen zijn. #omenom #vijfkeer #goedemorgen #gehorighuisje (Dorinde)

2. “Waarom gooi je de koffie uit het filter in de koffiepot?” – “Vergeten de schepjes te tellen.” #onejob #faal (Dorinde)

3. Nog steeds geen ‘Proud Mary’ gelukkig! #standaard #livemuziek #band #megatentvoordedeur (Dorinde)

4. “Kun je 5 min op mij wachten met eten? – Maar ik heb nu honger! – Ik wil ‘s ochtends gedoucht hebben, voor de lunch! – Het is 11:55. – OKOK” (Laura)

5. Boekenkast nét op kleur gesorteerd, vind ik nog een paar boeken op zolder. Schuiven maar! (Laura)

6. Moeten plassen in een trein zonder plee! #nieuwethermoskanuitgeprobeerd #pastveelin #nogdriehaltes (Dorinde)

7. Badkamerkastje inruimen. Zo’n “die kan nog wel even mee”-bodylotion vinden die je al 3 jaar bewaart, maar slechts 6 maanden mee kan. #zurig (Laura)

8. Dikke work-out op de fiets! #staandfietsen #natzadel #gobenen (Dorinde)

9. Nog maar zes over. #webegonnenmet24 #bonbon #workshop #veeltelekker (Dorinde)

10. Ik heb dus niet ín de thermoskan geplast hè. #dubbelop #tweet #disclaimer #drietweetsgeleden #teveeltheegedronken (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. Gerdiemar
  8 oktober 2017 / 8:33 am

  Eten fietsen drinken plassen (of niet) treinen klussen snoepen: jullie variabele week trekt weer humoristisch aan mijn leesogen voorbij—
  Een rustige zondag gewenst!

 2. 8 oktober 2017 / 9:01 am

  Haha, die laatste tweet was wel een handige disclaimer. Ik ging me even vreemde taferelen inbeelden 😉 En dat van de bodylotion is zo herkenbaar. Ik heb laatst heel wat producten moeten weggooien omdat ik die al jaren met geen vinger had aangeraakt…. oeps!
  Romy schrijft over.. Outfit | Ik draag (na 8 jaar!) een spijkerbroek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge