Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #20

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. James (kat) sprong van mijn schoot toen mevrouw Norks gemeen naar Harry, Ron en Hermelien miauwde. #HarryPotter #samenfilmkijken #nualleen (Laura)

2. Wanneer je de kledingkast vanuit bed verdacht goed scherp kunt zien. #lenzennogin #maarikligalinbed #wilernietuit #zwaarleven (Laura)

3. “Accio lenzenbakje!” Vriend komt vervolgens aanlopen met mijn lenzenbakje, top. #HarryPotter #sommeerspreuk #nerdietweet (Laura)

4. Een vrachtwagen vol met dixies inhalen terwijl je heel nodig moet plassen. #volhouden (Dorinde)

5. Je haar niet wassen omdat dat bij de kapper gedaan wordt. Moet de kapper natuurlijk wel plek hebben :’). #helaas #ganietnogeenkeerdouchen (Dorinde)

6. Genieten van de kleine dingen. #hondendrol #netnietingetrapt #voorgangerwel #uhl (Dorinde)

7. Denk je heel goed bezig te zijn met een sportoefening, roept de instructeur: “geeft niet, ga door!” (Dorinde)

8. Tijdens het tanken je ING app openen om te kijken hoeveel liter je erin kan gooien. #Goeietiming (Laura)

9. Je zou bijna overwegen om op je slippers naar je werk te gaan. #wassen #sokken #kenonne #megaberg (Dorinde)

10. “Ok, dat beetje regen overleef ik wel, op naar de sportschool!” Ik heb wel eens minder gebaald. (…) #kettingeraf #hebikweer #doorweekt (Ingezonden door Thomas) 

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  17 september 2017 / 8:34 am

  Een complete roman die jullie in één week meemaken, van kat naar lenzen naar nodig moeten naar niet naar de kapper naar hondendrol naar sporten naar plensbuien naar enz. enz. Wist nog niet dat ook de ING weet hoeveel benzine je moet tanken, gôh!

 2. 17 september 2017 / 10:17 am

  Haha, dat van die hondendrol is wel echt mazzel inderdaad! En dat van de lenzen herken ik maar al te goed uit de tijd dat ik nog lenzen droeg. Als ik dan in slaap viel met lenzen nog in, schoot er ook weleens de eerste seconde door me heen “Wauw, ik kan weer zien!” om me vervolgens te realiseren dat het toch iets anders zat 😉
  Romy schrijft over.. 9 bloggerclichés waar ik me schuldig aan maak

 3. 17 september 2017 / 4:16 pm

  Oeps die hondendrol!
  Leuk lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge