Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #14

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Mijn kat is al ruim 10 minuten intens naar de onderkant van de koelkast aan het staren. Een zilvervisje is daar net onder verdwenen. #nolife (Laura)

2. (15 min later) Oké die vorige tweet was echt te snel. Kat zit er nog steeds! Zilvervisje liet zich net even mans zien. Spanning en sensatie!! (Laura)

3. Appje van schoonzus met daarin een quote van haar zoon (6 jaar) in de auto: “willen jullie even zachter praten, ik geniet van de natuur!” (Laura)

4. Note to self: snijd altijd je broodje open voordat je je tanden erin zet #knoflook #15tenen #schijnheiligbroodje #nikstezienaanbuitenkant (Dorinde)

5. Vriend: “Volgende keer houd ik m’n zitplek in het vliegtuig schoon.” #fail #overalrijst #broekmetbrownie (Dorinde)

6. Zonder schaamte vraag ik een vriendin: “wil je z’n kont zien?” #mijnarmeauto #paalgeraakt #deukinbips (Laura)

7. Na een toiletbezoek is dat verdomde zwarte pepertje dat al 20 min tussen je tanden chillt ineens op miraculeuze wijze verdwenen. #uiteten (Laura)

8. Hoe unsatisfying: wanneer je met je vinger een gat in het plastic van de wcrollenverpakking wilt prikken, maar er al een gat in zit! #boos (Laura)

9. Wanneer je Bugles chips in de smeerkaas doopt en de onderkant van het chipje afbreekt. #Hengelen #Firstworldproblem (Laura)

10. Haha, ik dacht er net aan hoe een programma als MasterChef zou klinken zonder alle epic muziek. Geluid van kokend water en mixers :’D (Laura)

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    6 augustus 2017 / 9:03 am

    Grote story’s in een notendop: mijn fantasie werkt op volle toeren bij alle tien de nummers. (En dat neefje van je is een schatje…😀 met zijn liefde voor de natuur…)
    Nummer 8 zeer herkenbaar. Dat plopgevoel van gat in plastic maken…en dat dan moeten missen😖.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge