Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #13

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. Doe je al mee met onze winactie op Facebook? Je kunt er Tony’s chocola mee winnen! (Laura)

2. Moeder: “Ik heb twee nieuwe brillen gekocht. Allebei een nieuw montuur en óók nog eens op sterkte!” #Noshit #Eenbrilopsterkte?! (Dorinde)

3. Vrouw heeft een kapsel waarbij haar staartje stijf omhoog staat. “Haha, kijk! Haar haar zit net als een parelhoen, zo met dat pootje eruit.” (Laura)

4. “Kijk een vlinder!” Tuurt wat beter in het zand. “Onee huh, het is een mossel.” #notevenclose (Laura)

5. Zo’n irritant liedje dat je per ongeluk tegenkomt op YouTube, die je vervolgens de hele week in je hoofd hebt #ducksong #waddlewaddle (Dorinde)

6. Leuk dat roze water in een flesje, maar het moet ook een keer weggegooid worden natuurlijk.. #uhl #meur #tweeuurdetuinnietin #Texel (Dorinde)

7. Wanneer je eigenlijk maar eens moet opstaan, maar je kat precies dan op je been gaat liggen. Ah well. #uitslapen #ikmoestwel (Laura)

8. Ik heb in tien seconden nog nooit zo vaak “neeee!”, “shit!” en “omijngod!” gezegd! Wordt vervolgd… Anekdote van dinsdag 😉 (Laura)

9. Note to myself: een cliffhanger voor een aanstaande anekdote werkt natuurlijk alleen als je je mond houdt… 😉 #Weetjewatikvandaaghad?! (Laura)

10. “Mooi die goedkope inkt, maar het werkt dus echt niet he!” … “ah, dat stickertje met ‘pull here’ zit er niet voor niks…” #fail #werktwel (Dorinde)

Volg:

2 Reacties

 1. gerdiemar
  30 juli 2017 / 8:22 am

  Ook eentje:
  Tegen partner: nou moe, nú die lekkere caramelkoek al op? Partner: welke caramelkoek? Logéhond: ssstt, njamnjam!

 2. 30 juli 2017 / 9:28 am

  Dat soort kleine stickertjes zie ik dus ook altijd over het hoofd. En nu maak me wel heel nieuwsgierig naar de cliffhanger van die anekdote!
  Romy schrijft over.. Jezelf vergelijken met anderen? Ho, stop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge