Mini-anekdotes: 10 x Neverdullmoments op Twitter #10

Op Twitter kun je in 140 woorden een mini-anekdote kwijt. Vaak zijn deze berichtjes net te klein voor een volwaardige blogpost, maar samen vormen ze wel een leuk geheel! De afgelopen week Twitterden wij het volgende:

1. (2 juli) Meezingend met K3: “ik zing ook echt Belgisch mee.”

2. (4 juli) Trots op mijn eigen geëpileerde wenkbrauwen. Even later bij de schoonheidsspecialist: “Ja ehh, je wenkbrauwen, zullen we die even doen?”

3. (6 juli) Naar gevoel: dat je denkt dat je een slok uit je flesje spa rood neemt, maar dat daar gewoon kraanwater inzit. #uhl #isditnogwelgoed?

4. (6 juli) Hahaha, al zo vaak heb ik geprobeerd om bij dezelfde foto een haartje weg te vegen. HIJ ZAT VOOR DE LENS, LAURA. #1000ekeer #ezel #stoot

5. (6 juli) Mijn zwarte haarspeldje begint een beetje af te bladderen. “Niet aan pulken, dan kan hij nog wel een dagje mee,” zei ik tegen mezelf. Haha.

6. (6 juli) Leerling heeft bril niet mee, want heeft maar 3 lesuren. Bij alle drie de uren keken ze naar een film. #blindekip #watstaatdaar

7. (8 juli) Vanavond naar Sensation! Vriend naar de stad om nóg een wit Chasin’ shirt te halen (hij heeft er al 3, maar in de was). Is de winkel weg :’D

8. (8 juli) Nietsvermoedend in de tuin. “Du hast auch weise Beine!” Aldus de oma van mijn vriend, wijzend naar mijn benen. Subtiel.

9. (8 juli) “Zo, dat is een flink huis!” … “Oh, het is een stal.” #nognooitzo’nmooiestalgezien

10. (8 juli) “Ik heb gisteravond een nieuwe leuke serie gekeken!” “Oh! Waar ging het over?” “Ja… dat weet ik eigenlijk niet meer.” #goedverhaal

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  9 juli 2017 / 8:38 am

  Geinig tiental! Nummer 6 en 7 vette pech:-). En witte benen zijn prachtig, vooral de jouwe. Zo, zeg dat de oma maar…

 2. 9 juli 2017 / 9:29 am

  Haha, dat verhaal van de leerling zonder bril! Dan wordt een dag met drie lesuren toch nog een lange dag 😉 En dat van de wenkbrauwen zou mij ook kunnen overkomen. Altijd jammer dat ik die talenten van de schoonheidsspecialiste zelf niet heb.
  Romy schrijft over.. 7x Help! Ik leef (soms) onder een steen

 3. 9 juli 2017 / 7:50 pm

  Haha ja! Die had een wijze les geleerd die dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge