Op het gebied van nieuwe recepten uitproberen ben ik nog niet zo’n held. Recepten aanpassen daarentegen kan ik wel al heel goed! Soms is het gewoon een beetje onnodig om 38 ingrediënten te gebruiken voor een recept. Ik vraag me serieus af of er mensen zijn die dan braaf al die kruiden kopen waarvan je al zeker weet dat je ze over een jaar verstoft achter in de kast terugvindt. Omdat ik zelf (nog?) niet veel recepten bedenk, vind ik het heel leuk om dat uit een kookboek te halen. De volgende kookboeken heb ik in de kast staan:
- Gewoon wat een studentje ’s avonds eet van Leonie ter Veld
- Gewoon wat een studentje nog meer eet van Leonie ter Veld
- Feel goed food van Pauline Weuring
- 200 hoofdgerechten Lekker & Simpel van Jorrit en Sofie
- Comfort Food van Jamie Oliver
- Jamie’s Italy van Jamie Oliver
- Bespaar met Jamie van Jamie Oliver
- Jamie in 30 minuten van Jamie Oliver
Als ik alle recepten zou willen uitproberen, ben ik voorlopig nog wel even zoet 🙂