Het voordeel van thuisbezorgen

“Wat zullen we doen, gaan we het halen of laten we bezorgen?” Om onszelf te troosten dat we het huis niet hebben gekregen, hebben we besloten om lekker sushi te gaan eten. “Laat lekker bezorgen, dan hoeven we het huis niet meer uit. Ik ben over drie kwartier thuis, kun jij het vast bestellen?” Geen enkel probleem. Zodra ik op bestellen heb geklikt, loop ik naar de keuken om vast de tafel te dekken. Mijn oog valt op een doos met kleding die ik nog naar een winkel moet brengen. Het is nu 17.30, de winkel sluit om 18.00. Eerst de sushi even afwachten: komt die op tijd, dan breng ik het nog naar de winkel. Anders komt dat morgen wel.

Om 17.50 wordt er aangebeld. Ha, net op tijd! Ik bedank de bezorger, loop naar de keuken en leg de bestelling snel neer. Ik pak mijn jas, het pakket en spring op mijn fiets. Vlak voordat de winkel dichtgaat kom ik binnen en regel ik de retourbestelling. Op de terugweg fiets ik op mijn gemakje terug, ik weet dat mijn vriend pas over een kwartiertje thuiskomt. Wanneer ik letterlijk langs het restaurantje fiets waar we de sushi hebben besteld, moet ik toch wel lachen om mijn niet zo efficiënte actie. De volgende keer blijf ik óf thuis, of haal ik het zelf wel op ;-).

Volg:

2 Reacties

  1. gerdiemar
    29 december 2017 / 9:01 am

    Sushibezorgtroost vanwege het huisneusvoorbij was kennelijk al troostend genoeg als idee? Heerlijk onlogisch pal daarna langs het sushirestaurant fietsen: bevrijdende grinnik! ( ergens, heus waar, is daar tóch het huis dat voor jullie bestemd is….)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge