Heb je weer van die Nederlanders

Mijn vriend en ik nemen plaats in een pittoresk Grieks restaurantje. Het is heel sfeervol ingericht en er klinkt gezellige muziek. Er zijn hier allemaal kleine hapjes te bestellen en ik ben blij als een kind.

Na lekker de tijd genomen te hebben, kies ik uiteindelijk voor de “Deli variety”, bestaande uit dolma’s (wijnbladeren met rijst), worstjes, aubergine salade en andere lekkere dipjes. Daarnaast bestel ik nog de Greek Salad: ik ben gek op feta! Mijn vriend bestelt een tonijnsalade en een vegetable pie.

De serveerster heeft alles opgeschreven, kijkt ons vervolgens een beetje schuin aan en zegt: “ok guys, you need to take an extra table.” Vrij vertaald: “stelletje vreetzakken!”

Ze begint direct een tafel erbij te schuiven en zo stelen wij voor even de show in het restaurant.

Even later wordt het eten gebracht en ik zie direct dat ze gelijk heeft. Wat een schalen met eten! Lachend beginnen we aan onze gerechten. Het is heerlijk en ik voel me een vrolijk vreetzakje.

Vakantie!

Volg:

3 Reacties

 1. gerdiemar
  25 april 2017 / 7:53 am

  Van al het blije aan bestelling en eten en die extra tafel krijg ikzelf ook spontaan een supervakantiegevoel en dat terwijl het hier klettert van de regen tegen de ramen!
  Geniet ze!

 2. 25 april 2017 / 8:12 pm

  Haha, gelijk hebben jullie! Op vakantie moeten jullie het ervan nemen! 🙂 Geniet ervan!

 3. Laura
  Auteur
  25 april 2017 / 8:58 pm

  Dankje Romy!:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge