7 WhatsApp gesprekjes waar ik om moest lachen

1) Schoonzus: “[naam neefje 1]: “koe!” [naam neefje 2]: “koe!” papa en mama: “paard…”” (zie foto)

2) Mijn vriend naar mij: “Je hebt de appel meegenomen! Hahaha. De Kip Madras heeft dan geen appel, oké? 😉 – Oeps!!”

3) Een vriendin steekt mij een hart onder de riem. “Lau, heb je deze quote al eens gehoord? I do not have gray hair, I have wisdom highlights. Kun je voortaan mooi zeggen!”

4) Lang whatsappje van een vriendin: “De afgelopen dagen ben ik meerdere keren gebeld door een buitenlands nummer van Microsoft, die neppers waar je overal wordt gewaarschuwd. Ik heb een paar keer opgehangen en ik ben een paar keer boos geworden. Belden ze net weer! Toen dacht ik: ik ga ik iets anders proberen 😉 Ik dacht: ik ga lekker op het geweten van de man inpraten. Ik vroeg of hij wel kon slapen ‘s nachts, wetende dat hij onschuldige mensen hun geld ontfutselde. Hij bleef volhouden dat het geen ‘scam’ was en ging er niet op in helaas. Ik vertelde dat ik zo’n baan niet zou kunnen uitvoeren, omdat ik dan last zou krijgen van mijn geweten. Hij zei dat het gewoon zijn werk was. Vervolgens probeerde hij er mij van te overtuigen dat er mensen in mijn computer probeerden te komen, elke keer dat ik op het internet zat. Toen heb ik uiteindelijk maar gezegd dat ik zeker wist dat hij loog, omdat ik helemaal geen Windows computer heb. Meteen daarna hoorde ik *klik*. De volgende keer ga ik heel hard schreeuwen in de telefoon. Of met een scheidsrechterfluitje in de hoorn tetteren! Ik hoop eigenlijk dat hij nog terug belt, ik krijg ineens zoveel inspiratie hahahaha!”

5) Andere vriendin: “er is een stuk van de muur afgevallen in de vorm van een zeepaardje.” (zie foto)

6) “De irritante meneer van nep Microsoft belde weer. Toevallig stond Woezel en Pip net aan, dus ik heb de telefoon bij de speaker gehouden en het geluid op 100 gezet. De volgende keer neem ik denk ik op met een Chinees accent en dan ga ik allerlei Chinese gerechten opnoemen.”

7) Ik, naar mijn vriend: “Ik ga een blog schrijven over de WhatsAppjes waar ik met hahaha heb gereageerd!” (2 minuten later) “O. Ik zeg echt óveral hahaha op! ;)”

Volg:

1 Reactie

  1. gerdiemar
    23 mei 2017 / 8:10 am

    Punt 4 , punt 6: om de dag word ook ik gebeld door een man of ook een vrouw, die in het Engels gaan raaskallen. Ik zeg nooit iets terug. Heb een keer de stofzuiger tegen de telefoon geduwd, mooie herrie…
    Dan is ‘koe’ een stuk leuker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge