Zoeken maar

Voor Thomas zijn 30e verjaardag heeft hij een Apple Watch gekregen. Ideaal voor het lezen van appjes, mails, het bijhouden van de stappen en andere zaken. Ook is Thomas fan geworden van het knopje: ‘zoek mijn Iphone’.

PIEEEEEEEEEEEP. Ik schiet een meter de lucht in en zie de Iphone van Thomas naast me oplichten. Lachend loopt Thomas naar me toe en pakt zijn telefoon. “Jezus, je had ook gewoon kunnen vragen of ik hem gezien had hoor.” Nee hoor, het knopje moest even getest worden.

 PIEEEEEEEEEEEP! Twee dagen later. En ja hoor, Thomas zit op de bank en heeft niet eens móeite gedaan om even te kijken waar z’n telefoon lag. Mijn hart heeft het flink te verduren, haha.

Het knopje ‘Zoek Dirk’ zou er ook wel op mogen zitten, want die hebben we helaas nog niet gevonden. We blijven hoop houden, maar willen hem eigenlijk wel liever vandaag dan morgen terug. Duim met ons mee!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    13 mei 2020 / 7:30 am

    Denk dat je wel zes meter of meer de lucht in wil schieten wanneer een knallendknetterend pieieieieiep aangeeft waar Dirk is. Ik duim voor DIE schrikvanblijdschapreactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge