Zinloze haast

Vandaag kom ik redelijk laat thuis van mijn werk. We beginnen snel aan de voorbereidingen voor het eten, omdat ik om 19.30 alweer bij de sportles moet zijn. Dat moet net lukken!

“Ga je zo nog even mee om te stemmen?” vraagt Thomas. O ja, shit! Als ik op de klok kijk zie ik dat het net niet lekker uit komt om nog vóór het sporten te gaan stemmen. Het dichtsbijzijnde stembureau is daarvoor net even te ver weg. Na het sporten zijn de stembureau’s alweer bijna dicht, dus de enige optie is dan om met mijn zweethoofd naar binnen te sjezen. Hmm, what to do..

Uiteindelijk besluit ik om Thomas te machtigen. Qua tijd is dat de enige haalbare optie. Nog net voordat ik de deur uitga, vul ik snel het machtigingsformuliertje in op de stempas. Wat een gedoe zeg ;-).

Wanneer ik even later richting de deur van de sportschool loop, valt het me op dat er wel erg veel mensen deze kant op gaan. “Zou het zo druk worden vanavond bij de les?” En dan zie ik waar ze naartoe lopen. Op een bordje staat in koeienletters geschreven: STEMBUREAU DEZE KANT OP!

Goh, dat had ik natuurlijk wél makkelijk kunnen combineren, haha. Volgende keer dan maar.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    24 mei 2019 / 7:55 am

    Maar gestemd hèb je! Zonder zweethoofd. En wij hier zijn vergeten iemand te machtigen of om iets te regelen opdat wij in oostelijker dreven konden stemmen….erreg hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge