Vervoer-lol

Mijn auto staat al een tijdje bij de garage en ik heb vrijdag echt een auto nodig. Daan is gewoon aan het werk, dus ik moet het anders zien op te lossen!

Op donderdag app ik met Dorinde (dat heb je misschien in haar blog van gisteren gelezen) dat ik haar auto graag kom ophalen. Ze had al aangegeven dat het goed was, maar ze reageert niet in verband met haar barbecue. Ik regel met Thomas dat ik mijn fiets in de schuur zet en dan met haar auto naar huis rijd.

Thuis in mijn straat is het ‘s avonds altijd best druk met auto’s en ik zie dat er achter in de straat nog één plekje vrij is. Fijn! Ik parkeer mijn auto en loop terug naar het begin van de straat, waar wij wonen. Het lijkt net of de buurman bij het raam heeft staan kijken, lol.

Wanneer ik binnen mijn schoenen uitdoe, zie ik dat er een auto met een grote caravan de straat in komt rijden. Ze rijden richting het eind van de straat en stoppen op het punt waar ik zojuist mijn auto heb geparkeerd. Ik gluur even naar buiten en zie dat de buurman inderdaad naar buiten heeft staan kijken: hij stapt de deur uit en rijdt zijn auto (die achter mijn auto staat) weg om ruimte te maken. Vervolgens beginnen ze met de caravan manoeuvres uit te voeren.

Al gauw blijkt dat het niet zo makkelijk gaat en ik besluit om mijn schoenen weer aan te doen, naar buiten te lopen en te vragen of ik mijn auto anders even moet verplaatsen. We grappen even dat ik het precies mooi had uitgekiemd en ze zijn me heel dankbaar dat ik mijn auto verderop wil zetten. Geen probleem! (En: alles voor de blog ;)).

Eind goed, al goed, zou je zeggen? … wordt vervolgd 😉

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Omarij
    24 augustus 2019 / 7:24 am

    Eind goed al goed, pff, klinkt verdacht. Als er in een volle autostraat ook nog een caravan om ruimte schreeuwt, ja dan. Tijd om te verhuizen naar een eenzaam liggende boerderij met rondom parkeermogelijheid? Wat sou dat salig sijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge